Scandal pe Aerportul Otopeni între Gigi Becali și europarlamentarul Cristian Preda. S-a lăsat cu vorbe grele

Ultima actualizare:
gigi becali main 4 jpeg

Săptămâna nu a început prea bine pentru Gigi Becali și europarlamentarul Cristian Preda, care au atras atenția cum nu se poate mai rău pe Aeroportul Otopeni, printr-un scandal care i-a făcut pe curioși să-și întoarcă privirile către cei doi protagoniști.

S-au aruncat vorbe grele, iar totul a pornit de la faptul că europarlamentarul l-a văzut pe latifundiarul din Pipera trecând prin poarta de protocol. Scandalizat, Preda a povestit pe contul său de Facebook cum au stat lucrurile, iar Gigi Becali a acceptat să spună versiunea sa pentru România Tv.

"Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofițer de ce trec pușcăriașii pe acolo. Becali aude și începe să înjure ca la ușa cortului. Mă urmărește prin aeroport amenințându-mă și urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un șut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini și Bușoi îl îmbrățișează. Scap de marțafoi zicându-i că voi chema poliția", a fost mesajul europarlamentarului.

Cristian Preda a intrat în conflict cu Gigi Becali în aeroport
Cristian Preda a intrat în conflict cu Gigi Becali în aeroport

Becali nu a negat conflictul, dar a spus că nu a tras niciun șut genții: „Îl salut. Nu mi-a răspuns. Nicio problemă. Ne întâlnim la pașapoarte. S-a enervat că de ce trec la protocol. Pentru că mă cunosc oamenii. E adevărat că s-a supărat că pe el l-au pus să scoată pantofii, iar pe mine nu. Am trecut și m-am pus sa fac poză cu doi copii. A zis că sunt pușcăriaș și fac poze cu copiii. A zis că trebuie să stau în pușcărie, că m-a pus Băsescu pe lista. Nu l-am urmărit, dar ne-am întâlnit la masa la protocol. I-am zis „de ce faci oamenii pușcăriași, nu te uiți la tine?”. I-am pus mana pe față și i-am spus ce am spus. După care mi-a spus alt europarlamentar că așa face el, fluieră când ia cuvântul un europarlamentar. Și apoi am fost să o salut pe Corina Crețu și pe Bușoi. A trecut pe lângă noi şi s-a împiedicat cu geanta de piciorul meu. Vezi doamne că i-am dat cu șutul în geantă. Că cheamă miliția. O să vedem cu cine ține miliția. Nu vreau să mă cert cu nimeni, vreu pace. Nu sunt sfânt. Nu regret nimic. Oamenii ăștia se urca în cap. De ce să faci un om puscăriaș? Eu sunt de vină că mă iubesc oamenii?”, a mărturisit Gigi Becali la România Tv.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net