Scandal mai puțin obișnuit la Stația de Salvare Vaslui. Un ambulanțier și un asistent s-au luat la bătaie

”bataie-ambulanta-vaslui”

Asistenții de pe salvările din Vaslui nu se înțeleg cu asistenții
Scandalul a pornit după ce asistentul a acuzat lipsa de pregătire a ambulanțierului
Foto: ziare.com
Citeste tot despre: 

Scene șocante la Serviciul de Ambulanțã Județean Vaslui. Un asistent angajat la Serviciul de Ambulanțã Judetean Vaslui, substatia Negrești a fost agresat fizic în timpul orelor de muncã chiar de cãtre colegul sãu, ambulanțierul.

Cei doi sunt colegi de echipaj pe o mașină de salvare și între ei  a izbucnit un scandal care a degenerat, relatează vremeanoua.ro. Cei doi au început să se certe în timpul unei intervenții, în primã fazã conflictul a fost verbal, însã dupã un schimb de replici mai dure, conflictul a escaladat, protagonistii ajungând sã se loveascã. Potrivit presei locale, ambulantierul a fost angajat în urmã cu câteva sãptãmâni, doar pe baza vechimii de șofer profesionist. El nu are nici un fel de pregătire medicală iar venirea unor astfel de salariați nu este bine văzută de ceilalți colegi pentru că nu pot fi, așa cum cere fișa postului, un ajutor pentru asistenții de pe ambulanțe. Dupã bãtaie, ambii protagoniști ai conflictului au înaintat raport cãtre conducerea SAJ Vaslui.

 

Reprezentanții Stației de Ambulanță Vaslui rezolvă conflictul pe baza înregistrărilor video

 

”Conflictul dintre ambulantier si asistent este mai vechi, iar în prezent se defãsoarã o anchetã disciplinarã la nivelul conducerii Serviciului de Ambulantã Judetean Vaslui. Cei doi s-au ciondãnit în timpul serviciului de la o solicitare. S-au vizionat imaginile de pe camerele video pentru a se stabili cine a fost de vinã. Asistentul a fãcut raport împotriva ambulantierului, apoi mai multi ambulantieri au fãcut si ei, la rândul lor, raport împotriva asistentului”, a declarat pentru vremeanoua.ro. dr. Dan Ungureanu, purtãtorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

 

Citiți și

 

VIDEO Scandalul şoferilor de ambulanţă

 

VIDEO Un șofer de ambulanță a lovit cu brutalitate un copil. Cum se apără bărbatul: «Am fost provocat»

Loading...
 
 

Citește și