Scandal la Romatsa! Florentin Ulmeanu, fost manager de coafor și service auto, pus director de Dezvoltare al instituției

romatsa-angajati.jpg

Reprezentanții angajaților de la Romatsa cer demiterea conducerii
Reprezentanții angajaților de la Romatsa cer demiterea conducerii
Citeste tot despre: 

Florentin Ulmeanu este noul director de Dezvoltare al Romatsa, instituție care se ocupă de zborurile aeronavelor de pe teritoriul României. Acesta a fost numit în funcție la începutul lunii, după ce s-a ocupat de administrarea activității Direcției Regionale București. Deși este inginer diplomat și lucrează în Romatsa de șapte ani, angajații sunt revoltați și se îndoiesc că acesta ar fi capabil să dețină o asemenea funcție.

În trecut, Florentin Ulmeanu s-a ocupat de administrarea unui service auto și a unui salon de înfrumusețare. Reprezentanții Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România, consideră că experiența pe care a căpătat-o din aceste activități, nu-l recomandă pentru funcția în care a fost numit.

Spun că noul director de dezvoltare nu are nici o treabă cu aviația și nici cu dirijarea traficului aerian. Sindicaliștii solicită demisia întregii echipe care se ocupă de managementul companiei de stat.

În acest sens, au transmis o scrisoare către conducerea Romatsa prin care își spun punctul de vedere.

Scandal la Romatsa! Un manager de coafor și service auto, pus director de Dezvoltare al instituției

„Școala vieții este atât de bine privită de puterea politică, încât nici Romatsa nu a scăpat de o asemenea blagoslovire în conducerea executivă. Cu o experiență profesională, multilaterală în diverse domenii ca producerea de seringi, saloanele de înfrumusețare sau reparațiile auto, dobândite în paralel cu un job full-time de meteorolog la unitatea de la Otopeni, cu excepția perioadelor de concediu pentru creștere copil, Florentin Ulmeanu a fost considerat cel mai potrivit om din cei 1.600 de salariați să ocupe postul de director al Direcției Regionale București. Dacă un ospătar sau un patron de pompe funebre poate fi manager de spital, de ce nu poate un manager de salon de înfrumusețare să fie șef peste controlorii de trafic aerian?”, au scris sindicaliștii.

Totodată, aceștia vorbesc despre faptul că Romatsa este căpușată și distrusă de infiltrațiile politice, ghidate doar de interese personale, de lăcomie și de ignoranță.

Și arată că noul post i-a adus noului director de Dezvoltare o creștere salarială de 400%.

În opinia lor, directorul Romatsa, Valentin Cimpuieru, este responsabil pentru numirea lui Florentin Ulmeanu și de aceea trebuie să se retragă din funcția pe care o ocupă.

Potrivit CV-ului, Ulmeanu a lucrat între 2009-2012 ca director general al El Studio Management SRL, o companie care activa în domeniul medical și de înfrumusețare. Ulterior, între 2014 și 2017 a ocupat poziția de administrator la Ciclop SA - firmă de service auto.

 

 

Loading...