Scandal în Iaşi! Fiica unui preot, prostituată de lux în Germania

fiica_preot.jpg

Fata preotului din Iaşi este acuzată de prostituţie
Foto: bzi.ro

Un preot din Iaşi este implicat, fără voia lui, într-un scandal de proporţii, după ce a aflat că fiica lui se prostituează.

Potrivit bzi.ro, Ştefania Ştejar, fiica unui reputat preot din Iaşi, a început să întreţină relaţii sexuale pe bani chiar dacă era măritată. De altfel, cel care a dat-o în vileag este chiar soţul ei.

Tânăra se prostituează în Germania, la un bordel de lux, pentru sume de bani consistente. Soţul acesteia, fiul unui fost colonel, s-a îndrăgostit de ea în anul 2009, iar nunta a avut loc în Italia, acolo unde el este stabilit de 20 de ani. Bărbatul susţine acum că soţia l-a părăsit şi a plecat în Germania, pentru a se prostitua.

Zoom
În sprijinul afirmaţiilor lui, bărbatul a adus câteva imagini care, însă, nu demonstrează nimic
Foto: bzi.ro

"Soţia mea, Stefania, a decis într-o zi să facă prostituţie, că se castiga bine, că ei i-ar placea să primească complimente de la alţi bărbaţi, că nu vrea să mă lase dacă sunt de acord şi dacă nu, ea o face oricum, că se desparte şi va face ce vrea, ca să aibă bani să-şi cumpere haine de lux şi obiecte, că ei îi place să fie iubită de mai mulţi. A spus asta la fel şi mamei mele, şi tatălui meu, iar ei au rămas muţi. A spus ca aşa va ajunge mare, ca îl va ajuta pe tatăl sau să facă o casă praznicală, că ea nu o să se facă asistentă medicală ca îl dezonorează pe tatăl ei. Eu, de dragostea ei, să nu o pierd, am acceptat, punând doar în balanţă că e doar o probă pe care ea vroia să o facă", a spus Victor Potomeanu, soţul tinerei, pentru bzi.ro.

Zoom
Soţul femeii a lansat acuzaţii care sunt negate de familia preotului
Foto: bzi.ro

Se pare că femeie nu practică cea mai veche meserie din lume singură, ci impreună cu sora ei, care locuieşte în Amsterdam şi care vin des în Koln pentru a face sex pe bani. Pus în faţa acestor acuzaţii, preotul din Iaşi a izbucnit.

"Nu este nimic adevărat. El umblă să îmi strice mie reputaţia. A ajuns să bage tot felul de prostii pe internet, pe diferite site-uri pentru a-mi denigra mie numele. Dacă nu mai trăieşte cu fata mea, nu am eu ce să le fac. El asta doreşte, să mă denigreze pe mine", a spus slujitorul Domnului, preotul Stejar, precizând că fiica lui este divorţ cu soţul ei, deoarece acesta era foarte violent.

 

loading...
Loading...