Scandal de proporții la Casa Regală a României! «Regele e izolat»

Ultima actualizare:
Roxana Iordache a publicat o serie de acuzații grave pe Facebook
Roxana Iordache a publicat o serie de acuzații grave pe Facebook

O serie de acuzații grave făcute de jurnalista Roxana Iordache cu privire la Regele Mihai (94 de ani) a scandalizat Casa Regală. Aceasta a publicat numeroase mesaje în care susține că Regele ar fi izolat și că semnăturile și mesajele care poartă numele acestuia ar fi false. Reprezentanții Casei Regale au ripostat, indignați.

Femeia îi acuză pe cei din apropierea Regelui că profită de starea precară de sănătate a acestuia și, mai mult, că Majestatea Sa nu mai este la curent cu tot ce se întâmplă în țară. Reprezentanții Casei Regale o amenință pe jurnalistă că vor acționa în instanță, potrivit Adevărul.

Mai mult, jurnalista afirmă că Regele nu mai este la curent cu ceea ce se întâmplă, în prezent, în România
Mai mult, jurnalista afirmă că Regele nu mai este la curent cu ceea ce se întâmplă, în prezent, în România

”Am o rugăminte, nu mai preluaţi mesaje semnate de Regele Mihai, sunt false. Regele e izolat, nici ordinul de retragere a titlului Prinţului Nicolae nu l-a semnat. Să nu ne mai amăgim, asta e realitatea. Aştept să mă dea în judecată cine se crede în drept să mă contrazică”, a scris Roxana Iordache, pe profilul personal de pe Facebook.

Mesajul Roxanei Iordache a indignat Casa Regală
Mesajul Roxanei Iordache a indignat Casa Regală

La numai câteva ore distanță, jurnalista a redactat un nou mesaj prin care susține că afirmațiile ei nu pot fi contestate de Palatul Elisabeta, pe care îl descrie ca fiind o parodie. „N-o să îndrăznească nimeni din parodia de Palat Elisabeta să contrazică afirmaţia că, din păcate, Majestatea Sa Regele Mihai nu mai ştie nimic din ce se întâmplă în ţară, pentru că e distrus din pricina stării de sănătate a Reginei Ana, fără de care e pierdut. Iar unele canalii profită de această stare de fapt. Şi repet: păcat de Principesa Margareta”, a scris ea.

«Regele e sfânt. Are suflet de înger»

Roxana continuă să îi acuze pe reprezentanții Palatului de fapte grave și să îi ia apărarea Regelui Mihai, despre care spune că este chiar „sfânt”. „Se apropie 30 decembrie şi dacă ar mai trăi autorii crimei anti-româneşti contra Regelui Mihai I, deci, a monarhiei clăditoare de România înfloritoare, s-ar simţi deopotrivă mândri şi complexaţi de urmaşii urmaşilor lor de după decembrie 1989 şi mai ales, de cei de acum - cum ar fi de-alde nişte lichele de consilieri pretinşi regali. Oricum, îi salută din Iad şi îi aşteaptă cu drag”, își începe jurnalista mesajul.


    Mesajul Roxanei Iordache a indignat Casa Regalăfoto: Arhiva Personală
Mesajul Roxanei Iordache a indignat Casa Regalăfoto: Arhiva Personală

„Îmi spune cineva cum au ajuns de-alde Mihnea Constantinescu şi Luca Vlad în Consiliul Majestăţii Sale? Şi care e componenţa integrală actuală a Consilului? Şi cu ce se ocupă? Mizeria de lucrătură contra nepotului regal, Nicolae Mihai, virtual Rege Mihai al II-lea, a fost atât de perversă încât, personal, deşi sau tocmai pentru că detest violenţa, le-aş da nişte şuturi în gură cu tocuri subţiri, le-aş da să nu poată duce. Adică voi vă imaginaţi că Regele Mihai îşi executa nepotul fără ca măcar să-l cheme şi să asculte ce are de spus? Nici nu e primit la reşedinţa din Elveţia, acolo nimeni nu mai e primit, de multă vreme. Doar cordonul sanitar (autorizat) securistic”, continuă ea.

„Şi înainte de a mă înjura, spuneţi-mi cu ce ne ajută să continuăm să ne minţim? Numai adevărul ne va face liberi. Regele e sfânt, are suflet de înger. Şi toată mizeria contra Prinţului Nicolae a fost atât de perversă încât să canalizeze blamul asupra Regelui. Care n-are nici o altă vină decât că a fost de acord, la un moment dat, să fie mai întâi tată, şi pe urmă rege”, încheie Roxana Iordache.

Avocatul Familiei Regale ripostează

Contactat de reporterii Adevărul, avocatul Familiei Regale, Ioan Luca Vlad, a declarat că va acționa în instanță împotriva jurnalistei, motivând că afirmațiile făcute de aceasta pe rețeaua socială prejudiciază imaginea Regelui.

„Majestatea Sa Regele este foarte indignat de aceste acuzații care sunt cu totul false și sunt extraordinar de grave, pentru că pun sub semnul întrebării capacitățile sale și libertatea sa de acțiune. Și din acest motiv, pentru că sunt foarte grave și false, în următoarele zile va începe o procedură judiciară împotriva doamnei Roxana Iordache față de afirmațiile publice pe care le-a făcut și care afectează imaginea Majestății Sale”, a declarat Ioan Luca Vlad.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net