Scandal la Spitalul de Urgență Ploiești! Rudele unui pacient au aruncat cu pietre în ferestre și ambulanțe

spital-ploiesti.jpg

spital ploiesti
Scandal în curtea Spitalului Județean de Urgență Ploiești

Scandal în curtea Spitalului Județean de Ugență Ploiești. Rudele revoltate ale unui pacient au aruncat cu pietre în ferestrele instuției, iar conflictul nu a putut fi soluționat fără intervenția mascaților!

Scandalul a izbucnit duminică seară, puţin după ora 20.00, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în parcarea din faţa Unităţii de Primiri Urgenţe. Oamenii au început să arunce cu pietre în ferestre după ce au primit vestea că o rudă a lor,  internată în spital, a murit. Cei care au pornit conflictul au refuzat să coopereze, iar jandarmii au intervenit. 

”Poliţiştii, împreună cu jandarmi şi reprezentaţi din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că mai multe persoane, fiind aparţinători ai unui bărbat de 54 de ani, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, tulbură liniştea şi ordinea publică”, se arată într-un comunicat remis presei de către Poliţia Prahova.
În cauză au fost aplicate 5 sancţiuni la Lg 61/1991 şi 10 sancţiuni la Lg 55/2020 în valoare de 15.000 de lei şi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Una dintre pietrele aruncate în geam a ricoșat și a lovit o ambulanță parcată în curtea spitalului. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale în consecinţă.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1