Sătenii din Apa Neagră îl vor primar pe milionarul de la Loto

Ultima actualizare:
localnic padeş
localnic padeş

A câştigat o avere, iar acum e iubit de toată lumea. Localnicul din Apa Neagră este fericitul câştigător al potului cel mare de la Loto, de joia trecută. Unul dintre vecinii marelui câştigător de la Loto îl vrea primar în comuna Padeş pentru a face ceva pentru satul lui, iar cuscra milionarului în euro nu-şi mai încape în piele de bucurie.

Vecinii bărbatului au numai cuvinte de laudă la adresa câştigătorului. „Este bine că avem şi noi un miliardar în localitate. Este un om foarte bun. Cred că o să ne ajute. Are un copil în Bucureşti, iar soţia este plecată în Italia, la muncă. Cred că banii sunt meritaţi, pentru că a jucat de 30 de ani la Loto. Este un om corect. Doar înainte de Revoluţie a avut nişte probleme cu porcii. Este un om cu bun simţ, care a ajutat pe toată lumea. Eu aş vrea să ajungă primar să facă ceva şi pentru localitatea noastră, că nu avem apă şi nici canalizare, deşi curge râul pe lângă noi“, a declarat un localnic din comună, potrivit adevarul.ro.


    localnic padeş
localnic padeş

Cuscra marelui câştigător se bucură pentru „lovitura“ dată la Loto, pentru că, în acest fel, copiii lui vor avea un trai mai bun, iar soţia bărbatului nu se va mai chinui la muncă în străinătate.

Câştigătorul de la loto are vârsta de 60 de ani şi este din satul Apa Neagră, din comuna Padeş. El a câştigat 2 milioane de euro.

Acesta a făcut puşcărie, în trecut, pentru că a furat nişte animale. “Este un jucător fidel la Loto 6/49. A aflat că este câştigătorul marelui premiu, la scurt timp dupa încheierea tragerilor loto pe care le urmăreşte de fiecare dată. A jucat biletul norocos la agenţia 25-017 din Baia de Arama, judeţul Mehedinti, bilet care a fost completat cu două variante simple, pretul acestuia fiind de doar 9,7 lei”, au anunţat reprezentanţii Loteriei Române.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net