Șase copii din Vaslui, la spital după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Șase copii din județul Vaslui, cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani, au ajuns la spital după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare. Cei cinci băieți și o fată au cules legumele împreună dintr-o pădure de lângă sat, le-au gătit și le-au mâncat.

Cei șase sunt din două familii diferite, anunță DIGI24. Copiii sunt în continuare internați la Bârlad și urmează să fie supuși mai multorr investigații pentru a vedea dacă nu le-a fost afectat sistemul nervos. 

"La faţa locului au fost alocate două salvări de la Serviciul de Ambulanţă, dar am solicitat în sprijin autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, cu trei paramedici. Copiii au fost la cules ciuperci, pe care ulterior le-au gătit şi le-au consumat. Se fac verificări pentru a se stabili dacă au mai fost şi alte persoane care au consumat ciuperci", a declarat prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica.  

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net