Şase adolescenţi trimişi în judecată în cazul taximetristului român ucis la Londra

Ultima actualizare:

    Gabriel Bringye trăia în Marea Britanie de 13 aniFoto: adevarul.ro
Gabriel Bringye trăia în Marea Britanie de 13 aniFoto: adevarul.ro

Taximetristul român ucis la Londra și-a găsit sfârșitul în mâinile a șase adolescenți cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani. Aceștia au fost trimiși în judecată pentru că ayu patricipat la uciderea românului în vârstă de 37 de ani.

Adolecenții sunt acuzaţi că, în februarie, au participat la uciderea lui Gabriel Bringye, un tânăr român plecat în Anglia să muncească, pentru a stânge bani de nuntă. El urma să-şi unească destinul cu aleasa inimii spre sfârşitul acestui an.

În urmă cu trei luni, mai exact pe 17 februarie, trupul românului a fost găsit fără suflare în maşina sa, în cartierul Tottenham. Fusese înjunghiat, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el, românul pierzându-şi viaţa din cauza hemoragiei masive. 

Adolescenții voiau să fure taxi-uri     

Ancheta a scos la iveală că cei şase adolescenți trimiți în judecată pentru uciderea lui Gabriel Bringye intenţionau, în ziua respectivă, să fure maşinile mai multor taximetrişti. Gabriel şi-a dat seama că ceva nu este în regulă astfel că a încercat să dejoace planul adolescenţilor, iar pentru asta a fost înjunghiat mortal, scrie observatornews.ro.

Pe lângă acuzaţiile de furt, crimă şi complicitate la crimă, toate legate de moartea românului Gabriel Bringye, trei dintre adolescenţi mai sunt acuzaţi şi de comiterea altor infracţiuni. Doi dintre ei, în vârstă de 16 ani, sunt acuzaţi că au furat smartphone-ul unei copile, în aceeaşi zi, iar un adolescent de 15 ani este acuzat de tăinuire pentru că a acceptat să păstreze smartphone-ul furat de ceilalţi. Toţi cei şase rămân în custodia forţelor de ordine cel puţin până la următorul termen al procesului. 

Citește și: 

Taximetrist român înjunghiat mortal în Londra. Bărbatul muncea de 13 ani în Marea Britanie și urma să se căsătorească

Criminalul taximetristului român, ucis la Londra, e un puști de 15 ani

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net