Şase adolescenţi trimişi în judecată în cazul taximetristului român ucis la Londra

taximetrist.jpg

barbat roman cu copil in brate
Gabriel Bringye trăia în Marea Britanie de 13 ani
Foto: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Taximetristul român ucis la Londra și-a găsit sfârșitul în mâinile a șase adolescenți cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani. Aceștia au fost trimiși în judecată pentru că ayu patricipat la uciderea românului în vârstă de 37 de ani.

Adolecenții sunt acuzaţi că, în februarie, au participat la uciderea lui Gabriel Bringye, un tânăr român plecat în Anglia să muncească, pentru a stânge bani de nuntă. El urma să-şi unească destinul cu aleasa inimii spre sfârşitul acestui an.

În urmă cu trei luni, mai exact pe 17 februarie, trupul românului a fost găsit fără suflare în maşina sa, în cartierul Tottenham. Fusese înjunghiat, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el, românul pierzându-şi viaţa din cauza hemoragiei masive. 

Adolescenții voiau să fure taxi-uri     

Ancheta a scos la iveală că cei şase adolescenți trimiți în judecată pentru uciderea lui Gabriel Bringye intenţionau, în ziua respectivă, să fure maşinile mai multor taximetrişti. Gabriel şi-a dat seama că ceva nu este în regulă astfel că a încercat să dejoace planul adolescenţilor, iar pentru asta a fost înjunghiat mortal, scrie observatornews.ro.

Pe lângă acuzaţiile de furt, crimă şi complicitate la crimă, toate legate de moartea românului Gabriel Bringye, trei dintre adolescenţi mai sunt acuzaţi şi de comiterea altor infracţiuni. Doi dintre ei, în vârstă de 16 ani, sunt acuzaţi că au furat smartphone-ul unei copile, în aceeaşi zi, iar un adolescent de 15 ani este acuzat de tăinuire pentru că a acceptat să păstreze smartphone-ul furat de ceilalţi. Toţi cei şase rămân în custodia forţelor de ordine cel puţin până la următorul termen al procesului. 

 

Citește și: 

 

Taximetrist român înjunghiat mortal în Londra. Bărbatul muncea de 13 ani în Marea Britanie și urma să se căsătorească

 

Criminalul taximetristului român, ucis la Londra, e un puști de 15 ani

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • barbat roman cu copil in brate

    Doi adolescenţi în vârstă de 15 ani, unul de 16 ani şi un altul de 17 ani sunt anchetaţi în stare de arest preventive în cazul taximetristului român înjunghiat mortal în Londra. La prinderea atacatorilor au contribuit şi ultimele cuvinte ale victimei care, după atac, înainte să-şi piardă cunoştinţa, a sunat la numărul de urgenţă reuşind să şoptească: ”Patru persoane”.

  • Un şofer român de taxi a fost ucis zilele trecute în Londra, iar un altul a fost înjunghiat şi a scăpat cu viaţă doar fiindcă a reuşit să fugă la timp. Autoritățile londoneze sunt în alertă maximă, întrucât românul omorât este a 12-a persoană care a fost înjunghiată la Londra în acest an, a treia într-o săptămână şi a cincea în doar 12 zile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1