"Sărbătoresc în familie cu banii de la Click!MANIA"

Ultima actualizare:

    Ştefan Săulescu a câştigat 1.000 de lei la Click!MANIAFotografii: Click!
Ştefan Săulescu a câştigat 1.000 de lei la Click!MANIAFotografii: Click!

Cititorii noştri fideli ne iau zilnic premiile. Lozul norocos i-a adus lui Ştefan Săulescu (55 de ani), din comuna Vadu Paşii, judeţul Buzău, 1.000 de lei.

”Mulţumesc Click!, mulţumesc Click!Mania. Este prima dată în viaţă când reuşesc să pun mâna pe un premiu şi credeţi-mă că am tot încercat. Am câştigat 1.000 de lei, vă daţi seama? Sunt o grămadă de bani! Nici nu ştiu ce o să cumpăr mai întâi cu banii ăştia pentru că am familie şi toată lumea are idei pe ce să dau suma câştigată. Sunt un cititor fidel şi mă bucur că ziarul meu preferat mi-a făcut acest cadou. Sărbătorim în familie cu banii câştigaţi”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca agent de pază. Şi Gabriel Manea (29 de ani) a nimerit un loz câştigător.

”Sunt un cititor fidel al cotidianului. Mă bucur că am reuşit să câştig pentru prima oară în viaţa mea, graţie ziarului Click! şi concursului Click!Mania. Cei 300 de lei primiţi drept premiu, îi voi cheltui împreună cu prietenul meu cel mai bun. Direct la cârciumă mă opresc de aici şi o să sărbătoresc până termin toată suma. Îmi doresc ca ziarul meu favorit să ofere şi mai multe premii pentru a câştiga cât mai des”, ne-a bucureşteanul, care lucrează ca fochist.

Mai avem mii de premii pentru tine. Sunt în joc două super maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. Mai puteţi câştiga cu lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Lozul norocos i-a adus lui Gabriel Manea 300 de lei
Lozul norocos i-a adus lui Gabriel Manea 300 de lei

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00. 

Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net