Şapte dintre cele 11 probe suplimentare prelevate de la angajaţi ai Şcolii 28 din Bucureşti, pozitive la COVID-19

coronavirus_0_1.jpg

coronavirus in flacon
Noua tulpină de coronavirus pare să provoace infecții mai grave cu 20% decât prima variantă a virusului
foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Şapte dintre cele 11 probe suplimentare prelevate de la angajaţi ai Şcolii 28 din Bucureşti, după ce ancheta epidemiologică a fost extinsă, au ieşit pozitive la COVID-19. Patru probe vor fi trimise la secvenţiere.

Ministerul Sănătăţii a anunţat, luni, că şapte dintre cele 11 probe suplimentare prelevate de la angajaţi ai Şcolii 28 din Bucureşti au ieşit pozitive la COVID-19. 
 Probele au fost prevelate după ce ancheta epidemiologică a fost extinsă, având în vedere contagiozitatea mare a noii tulpini din Marea Britanie. Oficialii Ministerului au precizat că patru dintre probe vor fi transmise la secvenţiere, întrucât au prezentat caracteristici care ridică suspiciuni. 

 Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a decis extinderea anchetei epidemiologice la Şcoala Gimnazială 28 din Bucureşti, acolo unde un angajat a fost confirmat cu noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie.
 Ministerul Sănătăţii a transmis, sâmbătă seară, că nouă dintre cei zece contacţi ai unuia dintre pacienţii depistaţi cu noua tulpină de coronavirus au fost depistaţi pozitiv la testul RT-PCR, potrivit news.ro.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1