Câtă cruzime! 7 cățeluși, băgaţi într-un sac şi aruncaţi în fântână. Ce pedeapsă a primit bărbatul care a făcut asta

Ultima actualizare:

    foto: Arhivă Adevărul
foto: Arhivă Adevărul

Un caz de o cruzime ieşită din comun a ajuns pe masa magistraţilor Judecătoriei Jibou, care au pronunţat, zilele trecute, o primă soluţie.

Un bărbat din comuna sălăjeană Sânmihaiu Almaşului a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunilor de infectare a apei şi uciderea animalelor cu intenţie, fiind condamndat de Judecătoria Jibou la închisoare cu suspendare, la plata unei amenzi (1500 lei) și obligat să presteze muncă în folosul comunităţii.

Cum a ieșit la iveală teribila întâmplare

Faptele s-au petrecut în vara lui 2017, când o femeie din comună a sesizat poliţia că unul din vecinii săi a pus într-un sac de rafie mai mulţi căţei nou-născuţi şi i-a aruncat în fântâna ei. 

Teribila întâmplare a ieşit la iveală în momentul în care un localnic care folosea fântâna respectivă pentru a-şi adăpa vitele, a anunţat-o pe femeie că vrând să scoată apă, a dat peste un sac ce emana un miros puternic de cadavre. După ce a scos sacul şi i-a desfăcut nodul, a găsit în interior mai mulţi căţei morţi.

Citește și:

S-a înființat Poliția Animalelor! Vor fi 488 de polițiști și 88 de medici veterinari în uniformă

Poliţiştii, medicul veterniar şi responsabilul de la Poliţia Animalelor au constat că era vorba despre şapte cadavre de căţei, având vârsta de câteva zile, aflaţi în stare avansată de putrefacţie. Reprezentanţii Direcţiei Sanitare Veterinare au dispus incinerarea cadavrelor şi au recoltat probe de apă pentru a verifica contaminarea acesteia, scrie adevarul.ro.

Cercetările efectuate i-au condus pe anchetatori la Ioan N., un localnic, care, cu ocazia audierii, a recunoscut parţial săvârşirea faptelor, arătând că în urmă cu câteva zile sub coteţul din gospodăria sa şi a concubinei, au născut două căţele şi, pentru a nu se înmulţi câinii fără stăpân, a luat şapte căţei, i-a pus într-un sac de rafie pe care l-a legat la gât şi l-a aruncat într-un pârâu din apropiere, între spini, cu intenţia ca aceştia să moară de foame. Nu a recunoscut, însă, că el ar fi aruncat sacul în fântână.

Citește continuarea pe adevarul.ro. Ce pedeapsă a primit bărbatul și ce au motivat magistrații

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net