Samsarii de maşini au blocat «înmatriculările»

Ultima actualizare:

    De luni de zile, la Înmatriculări în Suceava n-aveai loc să arunci un ac
De luni de zile, la Înmatriculări în Suceava n-aveai loc să arunci un ac

S-a mai dezlegat un mister! Toată lumea se întreba de ce sunt atât de mari cozile la Înmatriculări Auto şi solicitări atât de numeroase la programările pe Internet. Samsarii auto, care se ocupă cu vânzări pe bandă rulantă, îşi făceau abuziv programări, blocând toată activitatea!

Serviciul de Înmatriculări Suceava a ajuns să fie “sufocat” din cauza miilor de programări făcute cu serii de şasiu fictive. Aproape jumătate dintre persoanele care îşi făceau rezervări online nu se prezentau la ghişeele serviciului, blocând zeci de locuri. În aceste condiţii, o persoană care dorea să-şi înmatriculeze maşina o putea face abia la începutul lunii martie a anului 2018. Prefectura judeţului Suceava a început să facă verificări şi după ce au luat “la bani mărunţi” toate programările, au ajuns la concluzia că zece persoane au realizat nu mai puţin de 3.000 de programări fictive, ce au fost anulate, scrie adevarul.ro.“Activitatea era desfăşurată cu o adevărată infrastructură, cu mai multe calculatoare la dispoziţie. S-a ajuns, în timp, ca la aceeaşi persoană să găsim aproape 300 de programări, fiind mai multe asemenea persoane”, a explicat prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi.După ce au fost anulate cele 3.000 de programări fictive, prima dată la care se pot face programări pentru înmatriculările provizorii a devenit 3 ianuarie 2018, în loc de 24 ianuarie 2018, în timp ce pentru cele definitive, prima dată disponibilă este 15 ianuarie 2018 faţă de 28 februarie 2018, cum era înainte.Măsuri luate de Prefectură nu vor scăpa obligatoriu Serviciul Înmatriculări Auto Suceava de aglomeraţie. Reprezentanţii acestei instituţii au explicat că din punct de vedere juridic persoanele ce blochează programările cu serii fictive nu pot fi sancţionate. Astfel, există riscul ca pe viitor situaţia să se repete, dacă cei ce fac programări fictive nu vor fi traşi la răspundere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net