Sâmbătă neagră pentru mai mulţi tineri

Citeste tot despre: 

Ziua de sâmbătă a început tragic în mai multe colţuri ale ţării. Un tânăr de 19 ani din localitatea Chiraftei, judeţul Galaţi, a murit după ce a fost înjunghiat de un adolescent de 15 ani. Cei doi se aflau la petrecere, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar la un moment dat între ei a izbucnit un conflict. Potrivit news.ro, victima a suferit mai multe răni în spate şi în zona gâtului, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Tot în noaptea de vineri spre sâmbătă, o altă crimă oribilă s-a petrecut în comuna dâmboviţeană Perşinari. Un tânăr de 25 de ani şi-a ucis tatăl cu o bâtă, anunţă adevarul.ro. Se pare că scandalul dintre cei doi a pornit după ce băiatul s-a întors de la un chef. Tatăl a fost găsit mort de soţia lui, care a alertat autorităţile.
O altă ceartă s-a sfârşit tragic în Curtea de Argeş. Un băiat de 16 ani, şi el întors de la un chef, a fost certat de sora lui de 23 de ani pentru că băuse prea mult. Supărat, sâmbătă dimineaţa (ora 4), adolescentul a plecat în zona barajului de pe lacul Marina, sora l-a urmat, iar în timpul altor discuţii, adolescentul a alunecat în apă şi s-a înecat. Sora lui a ajuns la spital, cu hipotermie, după ce ar fi încercat să-l scoată. Potrivit mediafax.ro, cu hipotermie a ajuns la spital şi un alt tânăr care ar fi încercat să-i ajute.
La Constanţa, 3 adolescenţi (doi de 17 ani şi unul de 16 ani) au fost grav răniţi după ce maşina condusă de unul dintre ei a intrat într-un pom. Şoferul fără permis luase maşina părinţilor, iar din cauza vitezei excesive, într-o curbă a pierdut controlul volanului. El şi pasagerul din dreapta au suferit diverse traumatisme, iar cel aflat pe bancheta din spate a intrat în comă.

Loading...