Salvarea omenirii, la 110 km de România?

Ultima actualizare:

    Cei care cred în Apocalipsă spun că energia pozitivă  emisă de munte îi va  apăra în 21.12.2012
Cei care cred în Apocalipsă spun că energia pozitivă emisă de munte îi va apăra în 21.12.2012

Se află la doar 110 km de România şi oamenii spun că, la fel ca muntele Bugarach din Franţa, Masivul Rtanj din Serbia este un loc care emană energie pozitivă. Aşadar, e bine ca Apocalipsa să te prindă în zonă, dacă vrei să scapi! Grăbeşte-te însă, pentru că deja sute de oameni şi-au rezervat camere în hotelurile din apropierea muntelui.

Are 1.500 de metri altitudine, face parte din lanţul Carpaţi şi poţi ajunge în aproximativ două ore la el dacă pleci de la Drobeta-Turnu Severin, întrucât distanţa este de doar 110 km între oraşul românesc şi Muntele Rtanj din Serbia. Adepţii teoriei apocaliptice spun că masivul cu formă piramidală ar ascunde în interiorul său o piramidă adevărată, lăsată în urmă de extratereştri.

Astfel, spun ei, muntele emite energie pozitivă, care îi va proteja în timpul Apocalipsei, ceea ce înseamnă că Rtanj este refugiul ideal pentru ziua de 21.12.2012. Teoria i-a convins pe mulţi, motiv pentru care hotelurile din zonă, dar şi locuitorii au fost asaltaţi de nenumărate cereri de cazare din partea a sute de austrieci, francezi şi chiar şi australieni. "Într-o singură zi, am primit 500 de cereri de rezervare. Oamenii vor să-şi aducă aici întreaga familie", a declarat Obrad Blecic, directorul hotelului, citat de "The Telegraph".

Sfârşitul lumii prezis de mayaşi

Vechii mayaşi credeau că la 21 decembrie 2012 se încheie ciclul de 5.125 ani al civilizaţiei lor. Asta înseamnă ultimul baktun din cele 394, cuprinse în calendarul mayaş, care şi-a început numărătoarea în 3.114 î.H.

Conform astronomilor mayaşi, la această dată vor avea loc furtuni puternice în Soare, amplificate de alinierea planetelor, care vor duce la inversarea polilor magnetici ai Terrei. În plus, la această dată se reîntoarce pe Terra un zeu mayaş războinic şi răzbunător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net