Salvamontista bătută vrea să-şi retragă plângerea împotriva agresorului

Ultima actualizare:

    Miruna Inel, 21 de ani, a fost snopită în bătaie de recidivistul Constantin Palesică într-un bar din staţiunea montană Straja
Miruna Inel, 21 de ani, a fost snopită în bătaie de recidivistul Constantin Palesică într-un bar din staţiunea montană Straja

Răsturnare de situaţie. Salvamontista Miruna Inel, care a fost bătută de recidivistul Constantin Palesică într-un bar din staţiunea montană Straja, ar intenţiona să îşi retragă plângerea, un notar susţinând că aceasta s-a prezentat la el în birou şi a vrut să depună o cerere în acest sens.

Notarul Adrian Grigore Mărgineanu scrie, pe pagina sa de Facebook, că salvamontista s-a prezentat în biroul său cu o cerere de retragere a plângerii penale, scrie Mediafax.

"Nu pot crede: ''prin prezenţa îmi retrag plângerea împotriva lui Palesică cu privire la incidentul din Straja ”, a scris notarul. Aceasta adaugă că a invitat salvamontista şi pe avocatul care o însoţea să îi părăsească biroul.

"Şi totuşi am crezut, dar i-am invitat să părăsească biroul şi să meargă unde vor deoarece calculatorul meu refuză să scrie aşa ceva. Reacţia avocatului a fost ''nu vrei să speli obrazul oraşului!>. Uite că nu vreau să-l spăl”, a mai adăugat notarul.

Constantin Palesică rămâne în arest
Constantin Palesică rămâne în arest

Notarul a declarat că salvamontista s-a prezentat în biroul lui însoţit de avocatul lui Constantin Palesică, mai scrie sursa citată mai sus.

"Eu am refuzat să semnez o asemenea cerere, întrucât nu mi s-a părut moral. O ţară întreagă a văzut ce s-a întâmplat”, a spus Adrian Grigore Mărginean.

La rândul ei, salvamontista Miruna Inel a fost evazivă în declaraţii, după ce a fost întrebată de ce doreşte să îşi retragă plângerea: "Momentan nu vreau să discut despre asta. Încă nu am hotărât nimic."

Întrebată dacă se fac presiuni asupra ei, Miruna Inel a răspuns: "Nu e vorba de nicio presiune. Încă nu ştiu nimic”.

La începutul lunii februarie, salvamontista Miruna Inel (21 de ani) a fost bătută de recidivistul Constantin Palesică într-un bar din staţiunea montană Straja (Hunedoara), la incident asistând fără să intervină jandarmul montan Sorin Moldovan, aflat în timpul liber. Constantin Palesică a fost arestat pentru 30 de zile, Judecătoria Petroşani emiţând un mandat în acest sens, iar în cazul jandarmul montan care a asistat la incident fără să intervină, Jandarmeria Hunedoara a sesizat Parchetul Militar Timişoara.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net