Sacii cu banii lui Diaconescu, păziţi de maidanezi

Ultima actualizare:

    Patru câini stăteau  de gardă ieri, în faţa  televiziunii OTV
Patru câini stăteau de gardă ieri, în faţa televiziunii OTV

S-a plimbat cu şapte saci plini cu euro prin tot Bucureştiul. I-a luat de la bancă, s-a oprit cu ei în faţa Minsterului Economiei, după care a plecat mai departe până în Militari, la sediul OTV. Dan Diaconescu spune că i-a depozitat aici pe termen nelimitat.

Cine nu a pus mâna în viaţa lui pe 1,8 milioane de euro, a avut ocazia să vadă, luni, la televizor cum celebrul Dan Diaconescu iese cu uriaşa sumă direct din bancă. Milioanele, în bancnote de 500 de euro, au încăput în şapte saci, care au fost căraţi într-o maşină de valori.

Aceasta a pornit în trombă de pe Calea Buzeşti, acolo unde are sediul OTP Bank, până pe Calea Victoriei, la Ministerul Economiei. Când a crezut că drumul banilor ia capăt aici, Diaconescu a avut parte de o surpriză.

Mai-marii din minister l-au ţinut cu teancurile de euro în faţa barierei. După două ore de aşteptare, jurnalistul a renunţat la ideea de a lăsa banii în seiful instituţiei, pentru plata salariilor celor de la Oltchim, şi a plecat cu ei la sediul OTV.

„Sacii se află în maşina de valori, care este parcată în hala OTV. Nu îi duc la bancă, ci aştept ca premierul Ponta să vină să-i ia. Decât să facă credit, îi dau eu cu dobândă zero", a declarat, pentru Click!, Dan Diaconescu.

Unii angajaţi ai OTV spun, însă, că banii se află ascunşi într-un seif aflat în biroul şefului, alţii sunt convinşi că au plecat luni noapte, odată cu patronul lor. Cert e că, la sediul OTV, nu s-a luat vreo măsură specială de securitate. Ieri, cei mai „vajnici" apărători ai intrării în televiziune era o haită de maidanezi paşnici.

Coincidenţă sau nu, doi poliţişti de la Secţia 22 au făcut, ieri, o vizită la OTV. Au verificat dacă paznicul se afla la post şi dacă sistemul de supraveghere funcţionează. Diaconescu crede, însă, că premierul i-a trimis în control ca să vadă în ce condiţii ţine el 1,8 milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net