S-a spânzurat în parc, de toboganul copiilor. L-a găsit o femeie care plimba câinele

Ultima actualizare:

    O femeie care își plimba câinele printr-un parc din Craiova a descoperit un tânăr spânzurat în locul de joacă al copiilorFOTO: adevarul.ro
O femeie care își plimba câinele printr-un parc din Craiova a descoperit un tânăr spânzurat în locul de joacă al copiilorFOTO: adevarul.ro

O tragedie s-a petrecut în această dimineață, 24 octombrie, în Craiova. O femeie care își plimba câinele prin parc a descoperit un tânăr spânzurat în locul de joacă al copiilor. Tânărul are în jur de 20 de ani.

Ce necazuri au putut să îl determine să-și pună capăt zilelor? Un tânăr de 20 de ani nu a mai vrut să trăiască și s-a spânzurat de un tobogan, în locul de joacă al copiilor din parcul cartierul craiovean Emanoil Chinezu, scrie adevarul.ro.

Poliţiştii încearcă să identifice victima şi să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Trupul neînsufleţit a fost ridicat de la faţa locului şi dus la morga Spitalului Filantropia pentru efectuarea expertizei medico-legale. Descoperirea a fost făcută joi dimineaţa în cartierul craiovean Emanoil Chinezu.

O femeie care locuieşte în zonă ieşise cu câinele afară, iar când a ajuns în zona locului de joacă pentru copii a văzut că trupul unui bărbat atârna de un tobogan. Femeia a sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi două echipaje de poliţie. Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul băiatului.

Citește și:

Un om de afaceri din Iași, găsit spânzurat în curtea casei. Ce mesaj a lăsat familiei

O mamă din Vaslui s-a sinucis după ce a aflat că fiul ei s-a spânzurat

image
image
image
image
image
image
cea mai veche cafenea buc jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net