S-a sinucis Dragoș Bîrligea, șoferul drogat care a încercat să-și ucidă soția într-un accident

dragos-birligea-sofer-drogat-inquam-photos-raul-giuglea.jpg

dragos birligea
Dragos Bîrligea s-a sinucis vineri, 24 mai
Foto: Inquam Photos

Dragoș Bîrligea, bărbatul care în anul 2018, aflat sub influenţa drogurilor, a provocat un accident pe bulevardul Dacia din Capitală în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, s-a sinucis în locuinţa sa.

Dragoş Bîrligea a fost găsit vineri, 24 mai,  în baia din locuinţa sa din Vitan, primele informaţii arătând că şi-a tăiat venele. El a lăsat două plicuri: în unul se aflau acte, iar celălat conţine o scrisoare de adio, relatează adevărul.ro. Cei care au alertat oamenii legii au fost părinții bărbatului care deveniseră îngrijorați întrucât fiul lor nu răspundea la telefon. Poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri s-au deplasat la fața locului, iar un dosar penal de moarte suspectă va fi deschis. 

Dragoș a încercat să își omoare soția, provocând un accident în lanț

Dragos a provocat haos sâmbătă, 3 februarie, pe Bulevardul Dacia din Capitală. El a fost acuzat de soția sa că a provocat un accident în lanț intenționat, întrucât voia să o omoare.

Tânărul de 40 de ani, care a provocat un haos de nedescris în trafic, consumase cocaină şi, pe fondul unei dispute cu soţia lu, a intrat intenţionat în mai multe maşini oprite la semafor. În tot acest timp, în loc să fie atent la volan, el era ocupat să-şi bată nevasta. Imediat după impact, lupta dintre cei doi a continuat pe asfalt, printre cioburi şi maşinile care traversau intersecţia. Agresorul a fost imobilizat cu greu după ce a încercat să fugă cu un taxi.

Duminică, 4 februarie, Dragoș Bîrligea a fost externat de la Spitalul Floreasca și condus spre audieri, unde a recunoscut în fața ziariștilor că a consumat droguri, dar că accidentul nu a fost produs intenționat. Acesta a fost audiat la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei timp de aproape şapte ore. Acuzațiile care i-au fost aduse au fost tentativă de omor, consum de droguri și conducere fără permis, anunță news.ro.


 

Loading...

Citește și

  • Șoferul care a provocat haos sâmbătă, 3 februarie, pe Bulevardul Dacia din Capitală, a fost reținut. Acesta a fost acuzat de soția sa că a făcut accidentul în lanț intenționat, întrucât voia să o omoare.

  • dragos accident in lant dacia

    Noi date ies la iveală despre Dragoş Bîrligea, şoferul de 39 de ani, care a intrat intenţionat în trei maşini oprite la semafor pe Bulevardul Dacia, băgând în spital mai mulţi oameni. Tânărul era consumator de droguri şi conducea maşina sub influenţa substanţelor interzise. Din datele oferite de anchetatori, bărbatul avea permis libanez, motiv pentru care oamenii legii verifică dacă documnetul este real. Atunci când nu consuma cocaină şi nici nu-şi bătea nevasta, Dragoş se ocupa de câteva studiouri de videochat pe care le deţine.