S-a sinucis cu cererea de angajare în buzunar

Ultima actualizare:

Trupul fără viaţă al unui bărbat a fost descoperit în staţiunea Mamaia de câţiva tineri care ieşiseră să alerge pe malul mării. Paznicii din zonă spun că l-au văzut pe bărbat în timp ce se plimba pe pasarela pietonală. S-a dus până în capăt şi nu s-a mai întors. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au identificat imediat victima pentru că îşi lăsase hainele şi o geantă de voiaj cu mai multe bunuri pe pasarelă.

Este vorba de Gabriel Neagu, de 45 de ani, din Oneşti, Bacău. Acesta ar fi lucrat la o firmă de pază din Constanţa, însă nu se ştie dacă avea probleme la muncă sau dacă fusese dat afară, pentru că în bagajele acestuia s-a găsit un C.V. pentru angajare. Bărbatul nu avea urme de violenţă pe corp, iar anchetatorii au stabilit că acesta s-a sinucis. Cadavrul a fost depus la morgă pentru efectuarea necopsiei.

O altă tragedie s-a produs joi, la malul mării. Trupul fără viaţă al unei femei de 48 de ani a fost descoperit la Constanţa, în zona Faleză Nord. Este vorba despre o localnică de 48 de ani din Cobadin care fusese dată dispărută de acasă, cu o seară în urmă. Rudele spun că a plecat să se tundă şi nu s-a mai întors. Nu o ştiau supărată sau cu vreun gând sinucigaş, tocmai de aceea nu înţeleg ce căuta pe malul mării. Femeia a murit înecată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net