Pretinde că e imobilizat, dar s-a ridicat din scaunul cu rotile şi a început să danseze. Scena a uimit pe toată lumea

miracoffl_copy.jpg

Bătrânul n-a rezistat melodiei antrenate şi a început să ţopăie, spre stupefacţia spectatorilor
Foto: Facebook/Felician Marcu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Se deplasează cu greutate şi apelează mai mereu la mila trecătorilor, pentru un bănuţ sau un covrig. Bărbatul aflat într-un cărucior cu rotile i-a uimit pe participanţii la un festival din Deva, după ce n-a rezistat tentaţiei de a dansa. El s-a ridicat din scaun şi s-a unduit pe ritmurile unei melodii populare.

Mulţi dintre trecători nu rămâneau indiferenţi la suferinţa unui bărbat aflat în scaun cu rotile. Oamenii îi ofereau ba o bancnotă, ba alimente, ba o sticlă cu apă, înduioşaţi de traiul greu al celui care se deplasa cu greutate pe străzile din Deva (Hunedoara).  Un episod din weekend l-a dat însă de gol pe bătrân, în timpul unui festival muzical desfăşurat lângă Cetatea Devei, scrie adevarul.ro. 
Ritmurile frenetice ale unei melodii populare au dus la un “miracol”. Vârstnicul, care pretinde că se confruntă cu dizabilităţi locomotorii, s-a demascat. Individul n-a mai rezistat tentaţiei de a dansa pe un cântec folcloric şi s-a ridicat din scaunul cu rotile. 
Sub privirile siderate ale participanţilor la spectacol, omul şi-a arătat calităţile de dansator, a aplaudat şi s-a trântit din nou în scaunul său cu rotile, comportându-se apoi ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.  Imaginile au fost publicate de Felician Marcu pe pagina sa de Facebook, cu titlul „Miracol la Deva”, şi au devenit în scurt timp virale.

„Muzica de petrecere face minuni”, a comentat un internaut. „Dansează mai bine ca unul sănătos”, a fost un alt comentariu.„Eu l-am văzut în cărucior. Se prefăcea ca e mut şi mi-a fost milă de el. I-am dat bani şi pe urmă l-am văzut că vorbeşte şi merge”, a postat o altă localnică.

Alţi utilizatori ai reţelei sociale au publicat imagini cu vârstnicul cerşind în faţa unei biserici din Deva, aşezat în acelaşi scaun cu rotile.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul