S-a răsturnat cu maşina din cauza gropilor din asfalt

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a dat peste cap cu maşina, din cauza găurilor din carosabil. I s-a întâmplat unui şofer din Craiova, care a intrat într-o groapă formată în jurul unui canal.

Florin Chiţu, în vârstă de 24 de ani, din Craiova, s-a răsturnat cu maşina după ce a dat într-o groapă pe Bulevardul 1 Mai. Şoferul a declarat că a intrat într-o groapă formată în jurul unui canal, iar din această cauză s-a răsturnat. Bărbatul este hotărât să ceară daune materiale Primăriei Craiova şi vrea să dea în judecată instituţia.

Primăria a promis că va astupa groapa

simeon stalpnicul png

"Totul s-a întâmplat în câteva secunde.Am intrat cu roata maşinii, am pierdut controlul volanului, m-am lovit de o altă maşină şi m-am răsturnat.", a declarat Florin Chiţu. Din fericire, şoferul s-a ales doar cu răni uşoare.

Tânărul este însă decis să dea în judecată primăria pentru a-şi recupera banii necesari reparării maşinii.În urma accidentului, circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens de mers, mai bine de o oră. Reprezentanţii primăriei au anunţat că, în câteva zile, vor asfalta groapa pentru a evita alte accidente de acest gen.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net