S-a pozat sexy printre pacienţii din spital

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A transformat salonul de bolnavi într-un platou de filmare. O tânără s-a lăsat fotografiată în poziţii provocatoare într-un spital, purtând doar lenjeria intimă. Imaginile au apărut imediat pe Internet, iar autorităţile sanitare încearcă să afle unde s-a întâmplat dezmăţul.

Tânăra, care nu a fost încă identificată, a vrut să-şi pună în evidenţă calităţile sale fizice şi a făcut un pictorial "incendiar" într-un salon de spital.

Aceasta s-a lăsat fotografiată în ipostaze dintre cele mai provocatoare, pe patul de spital şi pe scaune, spre satisfacţia celor din salon, care din unele imagini surprinse par să o încurajeze pe tânără. Fotografiile au fost postate pe un site de socializare, iar în descrierea pozelor se menţionează că sunt făcute la Spitalul de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani.

Femeia şi-a postat apoi fotografiile pe Internet

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale a negat însă acest lucru. "În mod clar, fotografiile nu sunt făcute la noi în spital. Nu există nici un salon asemănător celor din poze", a precizat Alina Pelin. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică din Vrancea au demarat o anchetă pentru a afla când au fost făcute aceste fotografii.

Mai mult, aceştia au apreciat că protagonista din pictorial nu este o asistentă, ci, probabil, o vizitatoare sau o pacientă care se afla la finalul perioadei de internare. "Nu pare a fi un cadru medical tânăra care a pozat, poate fi un aparţinător al unui bolnav sau un vizitator la un bolnav din spital. Vom continua cercetările, vom colabora cu managerii spitalelor din Vrancea să vedem dacă într-adevăr e vorba despre un spital din Vrancea. Dacă se va demonstra că fotografiile au fost realizate într-un spital din judeţ, e o problemă care ţine strict de conducerea spitalului", a declarat, marţi, directorul DSP Vrancea, Cătălin Graur.

Demisii în cazul copilaşilor legaţi de paturi

Decizie finală în cazul scandalului de la Spitalul Judeţean Buzău, unde mai mulţi copilaşi care proveneau din centre de plasament erau ţinuţi legaţi de paturi. În urma anchetei desfăşurate, medicul şef de secţie,Carmencita Matei şi asistenta şefă din secţia de pediatrie, Mircica Găzdaru, au fost destituite din funcţii, iar asistenta medicală şi infirmiera de salon au fost sancţionate cu reducerea salariului cu 10% pe o perioadă de două luni.

Micuţul avea o mânuţă şi un picior legate de pătuţ

simeon stalpnicul png

„Au fost audiate nouă asistente medicale, două îngrijitoare şi două infirmiere, care au fost de serviciu în ziua de 28 ianuarie, precum şi asistenta şefă, medicul şef de secţie şi alţi doi medici. În cazul unor persoane, s-a procedat la extinderea cercetărilor", arată Consiliul Judeţean Buzău.

Carmencita Matei era şef la secţia Pediatrie a spitalului din Buzău

simeon stalpnicul png

Mai multe imagini cu copii legaţi de paturi cu feşe, în secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău, au fost difuzate, la sfârşitul lunii ianuarie. Copiii, cu vârste cuprinse între doi şi 12 ani, erau instituţionalizaţi, motiv pentru care asistentele îi ţineau ca pe prizonieri: legaţi de mâini şi picioare. Traşi la răspundere, medicii şi-au găsit scuză: personalul nu este suficient, iar copiii internaţi aici nu pot beneficia de supraveghere continuă.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net