S-a întâmplat în Vaslui: şi-a omorât vecinul cu 11 lovituri de coasă

Ultima actualizare:

    Criminalul şi-a lovit victima atât de tare, încât a îndoit coasa
Criminalul şi-a lovit victima atât de tare, încât a îndoit coasa

O crimă oribilă s-a petrecut într-o localitate din judeţul Valsui. Un bărbat de 43 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de coasă de un consătean de-al său de 22 de ani. Acesta şi-a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor, însă, nu a spus de ce s-a ajuns la crimă.

11 lovituri de coasă i-a aplicat Remus Tănase consăteanului său Sava Ioan. Şocanta crimă s-a petrecut în comuna Ivăneşti, potrivit vrn.ro.

Criminalul se întorcea de la treabã cu căruţa si s-a oprit la un bar din centrul comunei. Aici, era si victima, Sava Ioan, care stătea la masă cu un prieten, relatează vrn.ro.

Remus Tãnase s-a aşezat la masa lor. La un moment dat, între victimă şi prietenul său a izbucnit o ceartă, ca între meseriaşi, unul fiind mecanic si celălalt tinichigiu.

Remus Tănase nu s-a băgat însă în discuţiile celor doi. Apoi, tânărul de 22 de ani l-a luat cu căruţa pentru a-l duce acasă pe Ioan Sava. În apropierea casei victimei, după ce Ioan Sava a coborât, Remus Tănase a întors căruţa şi a mers câţiva metri.

Dintr-o dată el a coborât din căruţă, a luat-o la fugă către Ioan Sava şi i-a dat acestuia un pumn în faţă. S-a întors apoi la căruţă, a luat coasa şi a început să-l lovească pe bărbat. Acesta a căzut la pământ.

După ce s-a convins că victima sa nu se mai poate ridica, Remus Tănase a plecat din nou la bar, unde a mai băut o bere. Apoi, s-a întors la locul faptei, ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic, şi a asistat la încercările disperate ale medicilor, care sosiseră la faţa locul, de a-l salva pe bărbatul de 43 de ani. Din păcate, Ioan Sava nu a supravieţuit.

La scurt timp, poliţiştii au identificat ucigaşul în persoana lui Remus Tănase, care, duminică dimineaţă, a fost reţinut şi apoi arestat pentru omor deosebit de grav.

"Tânărul care a fost arestat preventiv, nu are antecedente penale. Nu se ştie motivul crimei. El şi-a recunoscut fapta, dar nu o motivează în nici un fel. Între cei doi nu avusese loc nici un conflict, nici în acea zi, la bar, nici anterior", a declarat pentru vrn.ro procurorul Alice Diana Ruja, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net