S-a întâmplat la Eforie Nord: preot prins beat la volan în Săptămâna Mare!

parohie_eforie_nord.jpg

Biserica Nașterea Maicii Domnului din Eforie Nord
Biserica la care slujea părintele Marius Silviu Elama
Foto: Facebook / Parohia Eforie 2

Pare de necrezut, dar episodul s-a petrecut luni, pe o stradă din stațiunea Eforie Nord. Deşi ne aflăm în Postul Mare din Săptămâna Patimilor, un slujitor al Domnului conducea maşina sub influenţa băuturilor alcoolice.

Preotul Marius Silviu Elama, de la biserica Naşterea Maicii Domnului din Eforie Nord, a fost prins de poliţişti în timp ce se afla băut la volan. Luni, 13 aprilie, în jurul orei 16.25, „agenții din cadrul Poliţiei Eforie au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tisei din staţiunea Eforie Nord, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Constanţa.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Părintele a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele acestuia. Arhiepiscopia Tomisului a precizat că „preotul respectiv a fost suspendat din slujire, pînă la finalizarea dosarului în cauză”.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Un preot din comunitatea lipovenească de la Târgu Frumos, judeţul Iaşi, a fost diagnosticat cu Covid-19. El a umblat pe la casele mai multor enoriaşi, alături de dascăl, pentru a împărtăşi credincioşii şi a strânge bani pentru construcţia unei biserici, scrie adevarul.ro.

  • Emoţionant! În plină criză de epidemie, dragostea reuşeşte să învingă orice. Sandra, de 71 de ani, şi Giancarlo, de 73 de ani, au avut parte de o petrecere neobişnuită cu ajutorul asistentei medicale Roberta Ferretti, chiar pe patul de spital.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1