S-a întâmplat din nou! Un pacient internat în spital s-a aruncat în gol de la etaj

Ultima actualizare:

    Pacientul a fost găsit fără suflare în curtea Spitalului Municipal din HunedoaraFoto: "Adevărul"
Pacientul a fost găsit fără suflare în curtea Spitalului Municipal din HunedoaraFoto: "Adevărul"

Dramă! Un pacient al Spitalului Municipal din Hunedoara a fost găsit mort pe aleea din spatele unităţii medicale. Bărbatul s-a aruncat, luni noapte, de la etajul al treilea. În ultimele săptămâni, în judeţul Hunedoara a amai avut loc un episod similar.

Un pacient în vârstă de 84 de ani, internat la Spitalul Municipal Doctor Alexandru Simionescu din Hunedoara, a fost găsit decedat, marţi dimineaţă, în curtea unităţii medicale. „În jurul orei 3.30, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că persoana internată s-a aruncat de la etajul III al spitalului, fiind găsit decedată pe o alee din spatele unităţii spitaliceşti. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, urmând a se stabili împrejurările evenimentului”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În urmă cu două săptămâni, un caz similar s-a petrecut în Spitalul Judeţean de Urgenţe din Deva, unde un pacient de 61 de ani a murit după ce a căzut de la etajul al doilea al unităţii medicale. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net