S-a însurat cu o româncă de 18 ani ca să vadă Europa

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ajutat de o buzoiancă, un cetăţean sârb şi-a putut îndeplini visul de a călători fără restricţii în ţările Uniunii Europene. În urmă cu trei luni şi-a luat nevastă din România, de 18 ani, pe care nu prea a mai văzut-o însă de atunci, scrie adevarul.ro.

Căsătoria de convenienţă a fost depistată de poliţiştii de imigrări din Buzău, care au decis să-i refuze sârbului prelungirea dreptului de şedere. Poliţiştii Biroului pentru Imigrări al judeţului Buzău au refuzat prelungirea dreptului de şedere temporară pe teritoriul României unui cetăţean sârb, în vârstă de 44 de ani, în urma constatării unei căsătorii de convenienţă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul s-ar fi cunoscut cu românca, de 18 ani, în Austria şi au hotărât să se căsătorească pentru a obţine un permis de şedere în România, document care ulterior i-ar fi permis să călătorească în state europene, scrie adevarul.ro. Astfel, la sfârşitul lunii mai, aceştia au încheiat căsătoria în faţa ofiţerului de stare civilă român, ulterior prezentându-se cu documentele necesare la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Buzău, în vederea obţinerii dreptului de şedere, în calitate de membru de familie al unui cetăţean român.

Conform procedurilor, poliţiştii au început verificările în cazul celor doi soţi, iar în urma interviului, a vizitelor la domiciliul conjugal şi discuţii cu persoane din anturaj a rezultat lipsa unei contribuţii efective la îndeplinirea obligaţiilor născute din căsătorie.

De asemenea, în urma verificărilor, poliţiştii de la imigrări au constatat că cei doi soţi nu locuiau la reşedinţa declarată. În plus, la interviuri, s-a constatat că cei doi abia se cunoșteau și știau puține lucruri unul despre altul.

Urmare a celor constatate, s-a refuzat prelungirea dreptului de şedere al cetăţeanului sârb în România, iar pe numele acestuia a fost emisă o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească teritoriul României, în termen de 30 de zile, mai scrie adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net