S-a găsit pistolul sustras de la femeia jandarm bătută în timpul protestului din 10 august

jandarmerita_batuta.jpg

femeie jandarm batuta
Femeia jandarm a rămas fără armă în timpul violenţelor din piaţă
Foto: Facebook

După 10 zile de la protestele violente din Piaţa Victoriei, Poliţia Capitalei a anunţa că a fost recuperat pistolul sustras de la femeia jandarm agresată. Arma a fost găsită în zona localităţii Petrăchioaia din judeţul Ilfov. Bărbatul suspectat că a furat pistolul a fost arestat preventiv, marţi seară, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"În urma actelor de urmărire penală continue desfăşurate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost recuperat pe raza judeţului Ilfov, în urmă cu puţin timp, pistolul sustras în timpul evenimentelor violente ce au avut loc în ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestaţiei din Piaţa Victoriei, Bucureşti”, a anunţat şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

arma_furata.jpg

arma furata femeie jandarm
Pistolul a fost găsit în comuna Petrăchioaia
Foto: arhivă personală

Bărbatul suspectat că a furat pistolul femeii jandarm agresate în Piaţa Victoriei a fost arestat preventiv, marţi seară, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui. Bărbatul ar fi din comuna Petrăchioaia.

 La protestul diasporei din 10 august, în jurul orei 23.00, o femeie jandarm a fost bătută de persoane violente aflate în Piaţa Victoriei, printre manifestanţi, fiind salvată de protestatari. În timpul agresiunii, arma femeii a fost sustrasă.
 

loading...
Loading...

Citește și

  • foto

    În seara de 10 august, zeci de mii de oameni şi-au strigat nemulţumirea în Piaţa Victoriei şi în alte oraşe din ţară. Protestul din Capitală a luat o turnură violentă, existând conflicte între protestatari şi jandarmii care au încercat să detensioneze situaţia folosid gaze lacrimogene şi forţa brută. În timpul acestor violenţe. un bărbat a sustras pistolul unei femei jandarm, iar oamenii legii au anunţat că acesta a fost reţinut, deşi arma pe care ar fi furat-o este încă de negăsit.

  • suspect arma femeie jandarm

    Au apărut imagini clare cu bărbatul care a agresat-o pe femeia jandarm, vineri seara, în Piaţa Victoriei şi i-a sustras arma din dotare. Tânărul este căutat de ofiţerii Serviciului Omoruri pentru că ar fi agresat o jandarmeriţă la mitingul diasporei. EL a fost surprins de camerele video cu ceea ce pare a fi arma care i-a dispărut femeii. În imagini se observă cum individul încearcă să mascheze pistolul de calibrul 9mm sustras de la jandarmeriţă în busculada creată.

  • femeie jandarm batuta

    Imagini teribile au fost surprinse la protestul de vineri, 10 august, din Piața Victoriei. Aproape 500 de oameni au avut nevoie de asistență medicală, iar 70 au ajuns la spital. De asemenea, 35 de jandarmi au fost consultați și îngrijiți medical. Printre ei se află și o femeie jandarm, prinsă în mulțime alături de unul dintre colegi, bătută de câțiva agitatori.

  • Violențe de o raritate extremă în Piața Victoriei! Doi jandarmi, unul dintre ei fiind femeie, au fost prinși în mijlocul mulțimii și au fost bătuți cu bestialitate de protestarari!