S-a deschis sezonul la fiţe în cluburile din Mamaia

Ultima actualizare:

    Bolizi de sute de mii  de euro pe metru pătratFoto: Mihai Ionescu
Bolizi de sute de mii de euro pe metru pătratFoto: Mihai Ionescu

S-a deschis sezonul la fiţe! Sfârşitul de săptămână “lipit” cu ziua liberă de 1 mai a fost prilejul perfect de dat o fugă la mare. Şi care e scopul principal pentru care te duci la Mamaia? Să-ţi afişezi hainele de mii de euro, să comanzi şampanie cu roaba şi să-ţi plimbi bolidul care face cât o vilă.

În nordul staţiunii Mamaia, acolo unde toate cluburile de fiţe şi-au deschis larg porţile, n-aveai loc să arunci un ac încă de vineri seara. Nici dacă s-ar fi organizat concursuri gen “care e cea mai scumpă maşină”, “cine comandă cea mai scumpă şampanie” sau ”cine are cele mai ciudate haine” n-ar fi reuşit parcă petrecăreţii să afişeze atâta lux.

Ferrari, Lamborghini, Mercedes, Bentley sau Rolls Roys. Majoritatea - abia scoase pe poarta uzinei. Şi toate parcate în acelaşi loc! Nu, nu vorbim de vreun salon auto exclusivist, ci de parcarea unui club din staţiunea Mamaia. Cele mai extravagante maşini din lume apar mai întâi la cluburile de fiţe şi abia mai apoi pe străzi.


    Foto: Mihai Ionescu
Foto: Mihai Ionescu

Fotoreporterii Click! au dat o raită prin parcarea cluburilor de fiţe din nordul staţiunii Mamaia, unde au găsit bolizi de sute de mii de euro pe metru pătrat. Dacia, Renault sau Skoda par că au interdicţie aici. Ori, posesorii lor se simt atât de ruşinaţi încât le parchează dosit, departe de ochii lumii.


    Foto: Mihai Ionescu
Foto: Mihai Ionescu


    Foto: Mihai Ionescu
Foto: Mihai Ionescu

Flash Litoral

simeon stalpnicul png
  • Rămaşi fără permise auto. În prima zi a minivacanţei de 1 Mai au fost surprinşi de radare 1.860 de şoferi care conduceau cu viteză, iar sâmbătă numărul acestora a crescut la 2.493. Totodată, 65 de şoferi au fost amendaţi, vineri şi sâmbătă, pentru că s-au urcat băuţi la volan. Dintre şoferii amendaţi, 448 au rămas şi fără permise auto.
  • Înjunghiat în parcarea unui club. Un bărbat de 30 de ani a ajuns în stare gravă la spital, ieri, după ce a fost înjunghiat în spate, în parcarea unui club din Mamaia, în urma unui conflict între tineri. Rănitul e internat la Chirurgie, conştient şi în stare stabilă. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru identificarea agresorului.
  • Şofer prins cu focuri de armă. Ieri dimineaţă, în Mangalia, un poliţist i-a făcut semn să oprească şoferului unui autoturism BMW. Bărbatul de 40 de ani, din Bucureşti, n-a oprit. Poliţiştii au realizat un baraj din două autospeciale şi o motocicletă, însă nici atunci şoferul n-a oprit. Au montat un alt baraj, iar şoferul a fost oprit după ce un poliţist a tras un foc de armă. El a fost reţinut.

simeon stalpnicul png
  • Hotel în flăcări. Incendiu puternic, sâmbătă noapte, la Ioana Hotels, de 5 stele, după ce flăcările au cuprins mansarda şi acoperişul. 50 de persoane au fost evacuate. “Cauza probabilă a acestui incendiu este un coş de fum ne­izolat corespunzător”, a declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net