S-a dat startul la bălăceală. Uite unde te distrezi vara asta!

Ultima actualizare:

    Așa arată noua plajă de la Therme
Așa arată noua plajă de la Therme

La o aruncătură de băț de Capitală va fi deschisă începând de mâine Sands of Therme: cea mai mare plajă urbană din Europa. Totodată, distracația vine în valuri la Divertiland, iar de săptămâna viitoare vă puteți bălci și la ștrandul lui Cristi Borcea.

Cine nu ajunge la mare are de acum unde să se bucure de atmosfera estivală. La Therme București a fost amenajată Sands of Therme, cea mai mare plajă cu nisip din jurul unui oraș, care se întinde  pe 30.000 de metri pătrați.

Puteți sta la soare sau la umbra palmierilor aduși din California. Sunt peste 600 de pomi exoticide 7 metri înălțime și alți 40 de măslini cumpărați din Spania.

Iar dacă aveți chef de puțină mișcare puteți înota în piscina tropicală care măsoară 720 metri pătrați lungime și are o  adâncime de 1,26 de metri. Temperatura apei este constantă la 30 de grade Celsius. În plus, puteți juca fotbal și volei pe terenurile special amenajate.

”Investiția totală a proiectului se ridică la 5 milioane de euro și plasează Bucureștiul în liga selectă a capitalelor europene cu plaje urbane, precum Lisabona, Berlin, Viena, Paris, Moscova sau Hamburg”, anunță reprezentanții complexului termal.  

Club, amenajat de  grafferi

Plaja Sands of Therme găzduiește și un Concept Beach Club, cu mai multe zone dedicate: Cocktail Bar, Gelateria Carte d’Or, Coffee Shop, Beer Bar (cu locuri la masă și la bar) și VINO Wine Bar, dar și o zonă de grill, Beach Barbeque.

Terasa semi-acoperită a Beach Club-ului poate primi la mese și la bar circa 400 de vizitatori simultan. Design-ul clubului a fost realizat împreună cu un grup de  grafferi talentați premiați la mai multe concursuri internaționale.

Tot aici a fost amenajată zona de grill, unde vor fi preparate din bucătăria internațională, dar și pește și carne marinată în baițuri fine.

Și europenii au plaja lor

În foarte multe orașe europene există plaje urbane. Spre exemplu, la 20 de minute distanță cu trenul din centrul Berlinului, pe malurile lacului Wannsee, turiștii se pot relaxa pe o plajă imensă cu nisip, unde pot juca diverse activități sportive. Și pe cursul Dunării, în Viena, au fost amenajate o multitudine de plaje, care oferă locuitorilor numeroase posibilități de petrecere a timpului liber. În fiecare duminică, plaja se transformă într-un ring de salsa în aer liber. În Paris, ceea ce a început ca o singură plajă de mici dimensiuni, pe malul drept al Senei, a devenit una dintre cele mai mari plaje artificiale ale Europei.

S-a deschis și Divertiland

Divertiland, cel mai mare parc acvatic de lângă Capitală, și-a deschis astăzi porțile. Ca să te dai în toboganele cu apă și să te bălăcești în psicina cu valuri plătești 40 de lei în timpul săptămânii și 65 de weekend.

Studenții și elevii peste 10 ani plătesc 35 de lei, respectiv 45 de lei, copiii sub 10 ani 25 de lei, iar cei care au până în 3 ani intră gratuit.   

50 de lei la ștrandul lui Borcea

Săptămâna viitoare, pe 16 iunie, își deschide porțile și Magic Place, ștrandul lui Cristi Borcea din Crângași. Intrarea costă 30 de lei în timpul săptămânii și 50 de lei în weekend. Pensionarii plătesc 20 de lei.

Aveți la dispoziție bazine de înot, piscine pentru copii, tobogane, șezlonguri, zonă cu umbră și verdeață, baruri pe plajă, restaurant, grătar,dar și pizza coaptă la cuptor cu lemne.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net