S-au dat pe pârtie în costum de baie, la minus 1 grad

CLIIMA20140309_0039_1.jpg

Una dintre probe a fost coborârea pe snowboard sau pe schiuri

8 Martie s-a sărbătorit, în acest an, în multe feluri inedite. Şi, aşa cum era normal, în centrul atenţiei au fost doamnele şi domnişoarele. La Păltiniş, însă, cei mai câştigaţi au fost domnii aflaţi pe pârtie, întrucât 11 tinere frumoase au renunţat la haine pentru a participa la “Miss Bikini”.

Minus un grad Celsius au arătat termometrele, de 8 Martie, la Păltiniş, judeţul Sibiu. Frigul de afară nu le-a descurajat însă pe fetele care s-au înscris la "Miss Bikini".

Ana Kimlin (mijloc) a fost cea mai bună şi la proba de bătut cuie cu barosul

CLIIMA20140309_0042_1.jpg

Una dintre probe a fost coborârea pe snowboard sau pe schiuri

Îmbrăcate doar în costume de baie, iar în picioare purtând clăpari sau boots pentru snowboard, concurentele au avut de trecut mai multe probe, printre care: defilarea pe un podium foarte îngust, slalom, fetele coborând pârtia în aceeaşi ţinută sumară, pe schiuri sau pe plăci, pornirea unui snowmobil sau bătutul unor cuie uriaşe într-o buturugă, cu ajutorul unui baros.

Pornirea unui snowmobil le-a cam dat de furcă fetelor

CLIIMA20140309_0046_1.jpg

Pornirea unui snowmobil le-a cam dat de furcă fetelor

Au defilat pe un podium foarte îngust

CLIIMA20140309_0041_1.jpg

Una dintre probe a fost coborârea pe snowboard sau pe schiuri

La final, juriul a desemnat-o câştigătoare pe Ana Kimlin, care s-a ales cu 1.000 de lei, dar şi cu marele premiu, o excursie la surf în Tenerife. "Nu m-am aşteptat. Abia am venit din concediu, a trebuit să vorbesc cu şeful să-mi dea liber", ne-a spus câştigătoarea, care are 28 de ani şi lucrează ca agent servicii clienţi. Cum excursia este pentru două persoane, tânăra va merge în Tenerife cu iubitul ei.

S-au rujat în acelaşi timp şi au intrat în Cartea RecordurilorClujul a doborât, de 8 Martie, recordul mondial la cele mai multe persoane care se rujează simultan, timp de un minut. Recordul a fost omologat pe loc de un reprezentant de la Guinness Book. 1.384 de participanţi, femei, dar şi bărbaţi, de toate vârstele, au primit, aşadar, rujuri şi oglinzi, iar, timp de un minut, fără pauză, s-au rujat, fiind încurajaţi de Cătălin Măruţă, care a prezentat evenimentul. Recordul anterior era de 1.002 de persoane şi era deţinut de Venezuela. (Florina Pop)

Loading...