S-au dat drept inspectori şi au dispărut cu 100.000 €

Ultima actualizare:

    Casa de schimb  valutar prădată  de hoţi se află pe  Bd. I.C. Brătianu (Fototografii: Florin Şuler)
Casa de schimb valutar prădată de hoţi se află pe Bd. I.C. Brătianu (Fototografii: Florin Şuler)

Tupeul hoţilor nu mai are limite. În plină zi, în centrul Bucureştiului, o femeie şi un bărbat au plecat dintr-o casă de schimb valutar cu 100.000 de euro. Fabuloasa sumă le-a fost înmânată chiar de către casier, după ce indivizii s-au prezentat ca fiind de la Garda Financiară.

În jurul orei 10.00, au intrat în casa de schimb situată pe Bd. I.C. Brătianu, care se află în acelaşi loc cu un magazin de bijuterii din aur şi un amanet, şi au început derularea planului.

Au spus că sunt de la Garda Financiară şi au cerut documentele pentru verificare. Sub pretextul că au găsit mai multe nereguli în acte, au cerut casierului toţi banii pe care îi are în unitate.

Bărbatul s-a conformat, "inspectorii" au făcut un proces-verbal, după care au plecat. Nu înainte de a-i invita la sediul Gărzii Financiare, dacă au nelămuriri. Şi duşi au fost. Casierul şi-a anunţat şeful despre "inspecţie", iar acesta a mers la instituţia amintită.

Stupoare! Numele celor doi indivizi nu figurau nicăieri. Atunci şi-a dat seama patronul că a fost înşelat şi a anunţat poliţia. Anchetatorii au ridicat de la faţa locului inclusiv camerele de luat vederi.

Dacă s-a înregistrat ceva pe acestea, urmează să fie verificat, pentru că în zonă, ieri dimineaţă, a fost o pană de curent. Poliţiştii iau în calcul toate variantele, inclusiv aceea a complicităţii la furt a reprezentanţilor casei de schimb.

ENEL-ul confirmă pana de curent

Reprezentanţii Enel spun că în zona Unirii, acolo unde s-a petrecut furtul, la primele ore ale dimineţii a avut loc o pană de curent electric.

De aici a pornit pana de curent

simeon stalpnicul png

Persoane necunoscute au forţat o cutie de distribuţie a energiei situată în apropierea casei de schimb şi au furat câteva echipamente. „Alimentarea a fost reluată în jurul orei 9.40", ne-au spus responsabilii Enel Muntenia.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net