S-au anulat toate maratoanele programate. Iată când mai poți alerga!

alergatori-la-maraton.jpg

Două maratoane au fost anulate în București
Două maratoane au fost anulate în București

Coronavirusul a dat peste cap și evenimentele sportive. Astfel că maratoanele programate în luna mai au fost anulate. Acestea sunt reprogramate pentru perioada vară-toamnă, în speranța că până atunci situația va reveni la normal.

Două evenimente sportive erau programate peste două luni. Vorbim despre Volkswagen Bucharest Half Marathon, care ar fi trebuit să aibă loc pe 9-10 mai și Uniqua Asigurări Bucharest Family & 10k, stabilit pe 30 mai.

Organizatorii de la Bucharest Running Club au transmis că au luat decizia să le amâne și că toate înscrierile efectuate până în acest moment rămân în continuare valabile, alergătorii fiind automat transferați la noile date.

Martoanele anulate în mai, reprogramate 

Primul maraton, Uniqua Asigurări Bucharest Family & 10k, ar trebui să aibă loc pe 22 august, iar cel de-al doilea, Volkswagen Bucharest Half Marathon, pe 5-6 septembrie.

În cazul în care cei înscriși nu vor mai putea participa au la dispoziție două variante:

  • transferă taxa către aceeași cursă la ediția din 2021;
  • transferă taxa către un alt către un alt alergător, fără nici o taxă suplimentară de procesare.

În oricare dintre situații, este necesară transmiterea pe mail a solicitării, la adresa, info@abrc.ro , cu minimum 60 de zile înainte de data anunțată pentru desfășurarea competiției la care sunt înregistrați.

Potrivit Ordonanței Militare 3, doar în apropierea locuinței se mai pot face exerciții fizice, respectiv ture de alergare.  

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1