S-a aruncat în gol că nu mai suporta durerea

Ultima actualizare:

    Adrian Toma s-a aruncat de la etajul 7 al spitalului.  Trupul său a fost găsit  pe o grămadă de nisip
Adrian Toma s-a aruncat de la etajul 7 al spitalului. Trupul său a fost găsit pe o grămadă de nisip

Un piteştean de 43 de ani, internat în Capitală la Spitalul Universitar, şi-a încheiat socotelile cu viaţa, aruncându-se în gol de la etajul 7. Adrian Toma a lăsat trei bilete de adio în care şi-a cerut iertare pentru gestul făcut, explicând că nu mai suporta durerile.

Bărbatul era pacient la secţia Chirurgie a Spitalului Universitar din Capitală, cu diagnosticul de colică biliară. Ieri dimineaţă, în jurul orelor 8.00, piteşteanul a ieşit pe balconul de la capătul holului secţiei şi s-a aruncat. Imaginea terifiantă a fost surprinsă de un trecător, care a anunţat imediat 112.

„Nu am văzut nimic, doar am auzit sirenele ambulanţelor SMURD şi atunci am realizat că se întâmplă ceva grav. Într-adevăr, un bărbat zăcea pe o grămadă de nisip, la baza spitalului. Medicii l-au resuscitat, însă degeaba. Bărbatul a murit", ne-a spus Marin, agent de pază la spital.

Poliţiştii au găsit asupra lui Adrian Toma un bilet de adio şi alte două în salonul în care era internat. Bărbatul spunea că regretă gestul făcut, dar nu mai poate trăi din cauza durerilor. Pentru că medicii spun că diagnosticul sinucigaşului nu este unul foarte grav, poliţiştii cred că bărbatul mai avea şi alte probleme, nu neapărat de sănătate.

simeon stalpnicul png

„O colică biliară nu este un eveniment atât de sever în viaţa unui om, încât acesta să ajungă să facă gesturi extreme. Durerile pot fi mai intense, iar pacienţii cu toleranţă mai scăzută la suferinţă ajung mai repede la spital, unde li se administrează tratamentul corespunzător şi trec peste criză. În nici un caz, colica biliară nu poate fi elementul declanşator într-un caz de sinucidere", ne-a spus prof.dr. Mircea Beuran, chirurg la Spitalul Floreasca din Capitală.

Ieri după-amiază, pacienţii internaţi în aceeaşi secţie cu bărbatul care s-a sinucis nu ştiau de tragedia petrecută în cursul dimineţii. În schimb, toate uşile balcoanelor de la etajul 7 erau încuiate, iar asistentele medicale nu le mai dădeau voie pacienţilor să ia o „gură de aer".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net