S-a aflat cum a murit Mădălina Manole. „Nu s-a sinucis”

madalina_main.jpg

madalina
Mădălina Manole a murit acum mai bine de 5 ani, pe data de 14 iulie 2010
arhiva Clcik!
Citeste tot despre: 

Părinții Mădălinei Manole vin cu o nouă ipoteză în ceea ce privește moartea ei. Aceștia spun că o visează mereu pe fiica lor, care le povestește ce s-a întâmplat în noaptea fatidică de 14 iulie 2010.

„O visăm mereu. Mădălina nu lipseşte, e mereu prezentă în casa noastră. Mi-a povestit ce s-a întâmplat în acea noapte. S-a certat cu soacră-sa, aceasta a împins-o, a căzut pe scări şi s-a lovit mortal la cap. Ea a tras-o apoi jos, pe hol. El (n.r. soţul Mădălinei, Petru Mircea) nu era acasă, se afla în compania amantei. Când a venit, s-au înţeles ce să facă şi să spună că fata mea s-a sinucis. Apoi i-au turnat otravă pe gât. Eu unul nu aş mai putea intra acum în casa aia, în casa crimei, pe holul ăla, unde ea era într-o baltă de sânge”, le-ar fi spus Ion Manole apropiaților, potrivit obiectiv.info.

Anchetatorii spun că în noaptea de 13 spre 14 iulie 2010, artista ar fi înghițit o cantitate mare de otravă și că nu există suspiciuni cum că ar fi fost vorba despre o crimă. Ea a fost găsită întinsă lângă baie, fără suflare. Pe de altă parte, specialiștii în vise spun, încă, că visele sunt o portiță de comunicare cu cei de dincolo.

Loading...