Ruşine! Iar aţi scumpit carburanţii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Îşi bat joc de noi ! După ce s-au bătut cu pumnii în piept că au ieftinit carburanţii, benzinarii au revenit la scumpiri, pe care le practică săptămânal.

20 - 21 de bani. Cu atât a redus Petrom preţurile carburanţilor la sfârşitul lunii trecute. Măsura a picat cum nu se poate mai bine pentru şoferi, mai ales că au fost primele ieftiniri pe acest an, după un lung şir de scumpiri.

Ţeapă! După numai câteva zile, în cursul săptămânii trecute, compania a majorat din nou preţul carburanţilor, cu 8 bani pe litru. Ieri, preţurile au crescut iar, cu 9 bani/litru în cazul benzinei şi 8 bani/litru pentru motorină. Şoferii sunt disperaţi, pentru că au ajuns să alimenteze maşinile cu mărunţişul care le rămâne prin case.

simeon stalpnicul png

"E o nesimţire cruntă din partea benzinarilor. Avem cele mai mici salarii din lume, dar plătim carburanţii ca-n Occident. Uitaţi-vă şi dumneavoastră, vin cu sticla la PECO să bag de câteva zeci de lei. Am rărit pe cât se poate drumurile cu maşina, pentru că nu putem să luăm pâinea de la gura copiilor să le umflăm lor buzunarele", spune Dorinel Ghiţă, un şofer bucureştean în vârstă de 30 de ani.

Nou maxim istoric pentru euro: 4,5651 lei

Veşti proaste pentru cei care au rate la bancă în euro sau franci! Banca Naţională a României nu a mai intervenit pentru stabilizarea cursului, permiţând o creştere treptată. Astfel, euro a atins, ieri, un nou maxim istoric, pentru a treia zi consecutiv, de 4,5651 unităţi.

Cursul pentru franc a urcat cu 0,65 bani, la 3,8009 lei/franc, un nou maxim pentru ultimele zece luni. Leul s-a depreciat în faţa dolarului, cursul coborând la 3, 7113 lei/dolar. Analiştii contactaţi de Mediafax spun că paritatea leu/euro a început să crească semnificativ ca urmare a conflictelor politice dintre PDL şi USL.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net