Rudele victimelor de la Constanța și-au strigat durerea la poarta spitalului: "De ce să moară mama arsă? O moarte atât de urâtă și de cruntă!"

Ultima actualizare:

    Rudele victimelor se plâng că nu le oferă nimeni nicio informație concretăFoto: captură Digi24
Rudele victimelor se plâng că nu le oferă nimeni nicio informație concretăFoto: captură Digi24

O nouă tragedia a avut loc într-un spital din România, vineri dimineață (1 octombrie). Șapte oameni au murit în incendiul izbucnit la secția ATI din Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Rudele victimelor sunt în stare de șoc și spun că cei dragi lor au murit cu zile.

Rudele pacienților internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța au venit la spital, încercând să afle vești despre cei dragi, scrie Digi24. Oamenii s-au plâns că nu primesc informații despre rudele lor din spital. Secția ATI a spitalului era ocupată la capacitate maximă, potrivit declarațiilor autorităților. Șapte pacienți internați și-au pierdut viața.

"În străinătate nu se întâmplă așa ceva. Acolo au grijă! Cum poate să ia foc spitalul? Cum?:, au urlat de durere rudele pacienților internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

"E adevărat că mama mea era în stare gravă la Terapie Intensivă, dar de ce să moară arsă? O moarte așa de urâtă și cruntă? Incompetența noastră a românilor...De ce e atâta incompetență? Nepăsare! Nimănui nu-i pasă! Săracii oameni au murit arși ca șobolanii. Cum e posibil așa ceva", a strigat fiica uneia dintre victime. O altă femeie a declarat că aceeași soartă a avut-o și sora ei: "Sora mea e internată de o săptămână la Terapie Intensivă, am văzut-o alaltăieri. Mi-au zis că este în stare gravă, dar stabilă. Eu am venit din București s-o văd. Să văd ce se întâmplă cu ea...Și ce s-a întâmplat? Să moară asfixiată că nu putea să respire fără oxigen...Ce s-a întâmplat? Nu ne dă nimeni niciun răspuns!"

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net