Romgaz a donat 4 milioane de lei Spitalului Județean Sibiu pentru extinderea secției de ATI

Ultima actualizare:

    Unitatea este spital covid în judeţul Sibiu.Foto: Arhiva Click!
Unitatea este spital covid în judeţul Sibiu.Foto: Arhiva Click!

Vești bune! Spitalul Judeţean Sibiu a primit o donaţie de aproape 4 milioane de lei de la Romgaz cu care va extinde capacitatea secţiei de Terapie Intensivă. Unitatea este spital covid în judeţul Sibiu.

”Cu ajutorul donaţiei din partea Romgaz, de 3,98 milioane lei, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu va putea extinde capacitatea Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI), pentru o mai bună gestionare a cazurilor grave de bolnavi cu COVID - 19. Este un sprijin financiar substanţial din partea companiei naţionale ROMGAZ, un partener cu vechime în fapte bune pentru cea mai mare unitatea spitalicească din judeţul Sibiu, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu”, a transmis, marţi seară Consiliul Judeţean Sibiu.

"Este momentul să investim mai mult în sănătate"

De la începutul declanşării stării de urgenţă, Romgaz a sprijinit Crucea Roşie Română pentru a achiziţiona şi distribui 1.000.000 de măşti medicale pentru protecţia împotriva coronavirusului şi s-a implicat în amplificarea campaniei naţionale de informare şi conştientizare a populaţiei privind metodele de prevenire a infectării cu noul COVID-19, potrivit news.ro.

“Continuăm lupta împotriva noului tip de coronavirus prin investiţii constante pentru sănătatea comunităţii locale! Am decis să alocăm aceşti bani pentru a susţine personalul medical şi pentru a-i ajuta pe pacienţii afectaţi de COVID-19. Suntem alături de autorităţile locale, de administraţia centrală şi de toţi factorii implicaţi la nivel naţional pentru că, doar împreună, prin coagularea eforturilor, putem să depăşim această perioadă de criză. (...) Trebuie să schimbăm paradigma şi să ne asigurăm că investiţia constantă, susţinută în sănătatea comunitară va continua pe termen lung. Este momentul să investim mai mult în sănătate pentru a putea oferi un climat propice dezvoltării generaţiilor viitoare. În perioada următoare vom susţine şi alte unităţi medicale care au nevoie de tot suportul în această luptă cu un inamic nevăzut, dar redutabil”, a declarat Adrian Volintiru, directorul general Romgaz.

Citește și

Klaus Iohannis, către medici: «Știm că vor veni zile și mai grele, dar avem încredere în voi»

Sfâșietor! Bolnavii din Bergamo nu mai dorm noaptea, de teamă că nu se vor mai trezi vreodată

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net