Românul condamnat la moarte în Malaezia ar putea scăpa cu viață

Ultima actualizare:

    Ionuț Gologan ar putea reveni acasă
Ionuț Gologan ar putea reveni acasă

Ionuţ Gologan, românul prins cu droguri în Malaezia, pare a avea parte de îndurarea mult cerută. Tânărul lucra ca şofer cu jumătate de normă pentru o firmă de transport din Germania şi a fost acuzat că ar fi făcut trafic cu aproape 1,5 kilograme de metamfetamină, descoperită la verificarea bagajelor sale, pe Aeroportul Internaţional din Kuala Lumpur, la 26 iunie 2012.

Tatăl lui Ionuț a intrat în direct la Antena Stars, la "Răi da Buni", joi, 2 iunie, de la el acasă, dintr-un sat din Prahova, și a dat vești îmbucurătoare despre fiul său. "Mâine la 14:30 am avion spre Malezia și urmează să mă întoc cu fiul meu în România. Mulțumesc statului român, domnului Becali și presei. M-a ajutat Dumnezeu să-mi ating scopul", încrezător că-și va putea vedea copilul înapoi acasă.

La începutul lui 2016, Ionuț a fost condamnat definitiv la moarte pentru trafic de droguri, iar singura lui șansă mai era, în afara instanţelor de judecată, o cerere de graţiere adresată sultanului harafuddin Idris Shah al statului Selangor, preşedintele consiliului care acordă graţieri în Malaezia.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net