În România se fură de unde nu te aştepţi! Vezi de unde i s-a «şutit» unei femei telefonul mobil

Ultima actualizare:

    Sala de judecată. Arhivă
Sala de judecată. Arhivă

O femeie care asista luni dimineață la un proces, la Judecătoria Pătârlagele, Buzău,  a rămas fără telefonul mobil în mijlocul ședinței. Hoțul s-a dat singur de gol în fața jandarmilor, întrucât acesta a plecat brusc spre toaletă chiar când oamenii legii interogau în stânga și-n dreapta.

Jandarmii care dimineață asigurau ordinea interioară la Judecătoria Pătârlagele, au fost sesizaţi verbal de către o femeie despre faptul că pe timpul şedinţei de judecată a constatat că i-a dispărut telefonul mobil.

Oamenii legii au întrebat-o pe victimă dacă îşi mai aminteşte cine a stat alături de ea în sala de judecată şi împreună cu aceasta s-au deplasat în unul dintre localurile din imediata apropiere a judecătoriei, în încercarea de a identifica persoanele în cauză. În momentul în care jandarmii, însoţiţi de partea vătămată şi-au făcut apariţia în local, păgubita a recunoscute trei persoane care i-au stat alături în sala de judecată.

Jandarmii şi-au declinat identitatea şi i-au întrebat dacă au cunoştinţă despre dispariţia unui telefon mobil din sala de judecată, moment în care una din persoanele cu care se dialoga, s-a deplasat la toaleta localului ieşind la scurt timp, fapt ce a atras suspiciunea subofiţerilor.

Unul dintre jandarmi, însoţit de un martor, a găsit telefonul ascuns în vasul de apă al toaletei. Ulterior, cel în cauză a recunoscut că a sustras telefonul din sala de judecată şi la vederea jandarmilor l-a ascuns în toaleta localului.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net