România Coronavirus. Nu mai dați buzna în magazine! Depozitele sunt pline cu produse

rafturi_goale1.jpg

rafturi_goale
Rafturi golite de produse în marile magazine din frica virusului covid19
FOTO: Click!

Nu mai dați buzna în magazine! ”Nu sunt motive de îngrijorare. Depozitele sunt pline cu produse”, ne-a asigurat George Bădescu, preşedinte executiv Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România.

Rafturi  golite de produse și cozi uriașe, în marile magazine. Oamenii se tem că virusul covid19 se va răspândi în România, iar ei nu vor mai găsi de mâncare, apă și produse de igienă. Așa că au dat iama și au cumpărat cantități uriașe de produse.

rafturi_goale_6.jpg

rafturi goale in magazine
Cele mai căutate produse au fost cele neperisabile, făina, orez, conserve
FOTO: Click!

Depozitele sunt pline cu produse

George Bădescu, preşedintele executiv Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR), ne-a dat asigurări că nu este motiv de panică. “Nu sunt motive de îngrijorare. Este adevărat că traficul de consumatori a mai crescut la fel şi volumul de marfă, în principal cel care se referă la mărfurile neperisabile. Avem această convingere că stocurile vor fi refăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu anticipăm să avem rafturile goale”, ne-a declarat George Bădescu.

rafturi_goale2.jpg

rafturi goale hipermarket
Stocurile vor fi refăcute în cel mai scurt timp posibil, ne asigură Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România
FOTO: Click!

Reprezentantul AMRCR ne-a explicat că sunt stocuri suficiente și au fost refăcute rezervele de produse care au lipsit temporar de pe rafturi. ”Marile magazine au făcut eforturi să aducă mărfuri suficiente și că au fost mărite comenzile de la producători și distribuitori. Să știți că magazinele de proximitate au avur activitate normală. Cele mai vizitate au fost marile magazine”, ne-a explicat George Bădescu.

Ce au cumpărat românii de frica coronavirusului

Românii care au vrut să facă stocuri de produse au preferat marile magazine. Cele mai căutate produse au fost cele neperisabile. S-au cumpărat cantități mari de apă, făină, legume, fructe, orez, fasole, conserve, produse de igienă, detergenți.

În perioada următoare, marile reţele comerciale vor lua măsurile ce se impun pentru a se evita aglomerările din cadrul magazinelor, reamintind consumatorilor că există posibilitatea achiziţiei online de produse alimentare şi nealimentare fie direct de la comercianţii care au acest serviciu, fie prin aplicaţii specializate.

Citiți și:

Coronavirus în România. Cum se acordă concediul medical și indemnizația pentru carantină

Coronavirus România. Diferența dintre carantină și izolare la domiciliu pe înțelesul tuturor

Loading...

Citește și

  • Teste pentru depistarea coronavirusului se fac în câteva spitale de boli infecțioase din țară

    26 de români sunt în carantină și 2.077 se află izolați la domiciliu. Este anunțul autorităților privind situația celor care sunt suspecți în acest moment de coronavirus. Cei care au intrat în contact cu persoanele bolnave și au simptomele COVID-19 sunt testați. Iată lista cu spitalele unde te poți testa de coronavirus!

  • spital din wuhan

    Coronavirus România. Pe fondul isteriei iscate din cauza suspiciunilor de îmbolnăviri cu Covid-19 pe teritoriul României, Ministerul Sănătății ne dă 10 sfaturi de prevenție. Sunt la îndemâna oricui și ar putea face diferența între o persoană cu pneumonie virală și una sănătoasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1