România, campioană la numărul morţilor în accidente

Citeste tot despre: 

Potrivit Eurostat, România se află pe primul loc în Europa la numărul morţilor în urma accidentelor rutiere.

Principalii vinovați nu sunt doar șoferii grăbiți, ci și pietonii care traversează strada ilegal. Oamenii legii spun că majoritatea accidentelor au loc din cauza șoferilor care nu acordă prioritate, dar şi din cauza traversării neregulamentare. Potrivit Eurostat, anul trecut, în România au murit 95 de persoane în accidente rutiere la fiecare milion de locuitori, o cifră mult mai mare față de media de 51,5 decese înregistrate la nivelul UE.

Au făcut accident după ce au dat o spargere 

Un accident grav s-a produs sâmbătă după-amiază în judeţul Botoşani, pe un drum judeţean care străbate localitatea Joldeşti, comuna Vorona. Două persoane au fost rănite, după ce şoferul maşinii, aflat sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul volanului. Potrivit botosaninews.ro, victimele sunt nişte hoţi care, cu puţin timp înainte, au dat o spargere într-un magazin din oraşul Liteni - Suceava, de unde au furat ţigări şi băuturi alcoolice.

Încă un accident pe autostradă, din cauza ceţii

Ceaţa a dat şi duminică bătăi de cap şoferilor. Pe Autostrada A2, între Drajna şi Cernavodă, vizibilitatea a fost sub 100 de metri, în timp ce pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti s-a produs un accident. În jurul orei 3.30, un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit, dar nu s-au înregistrat victime şi nici nu au fost probleme de trafic în zonă. Poliţiştii le recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile meteo, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1