Româncă trimisă în judecată de iubitul italian de 74 de ani. L-a lăsat fără 780.000 €

simona1_1.png

Francesco a căzut în plasa Simonei
Citeste tot despre: 

A profitat de sentimentele lui şi l-a lăsat fără o sumă imensă! Simona Mărgăian (32 de ani), din Gorj, s-a dovedit a fi o femeie fără scrupule. Ea l-a amăgit pe un italian de 74 de ani că-şi vor construi un viitor împreună şi l-a “uşurat”, de-a lungul timpului, de 780.000 de euro. Acum a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Şi-a pus farmecul la bătaie ca să facă rost de bani! Simona Mărgăian, fostă Tiriplică, a profitat din plin de sentimentele italianului Francesco Thiella, în vârstă de 74 de ani. În perioada mai 2015 – septembrie 2017, gorjeanca l-a convins pe bărbatul amorezat să-i ofere mari sume de bani. Femeia de 32 de ani i-a promis italianului că îşi vor întemeia o familie şi că vor avea copii. De asemenea, l-a îndemnat să contribuie cu bani pentru deschiderea unui salon de coafură în Dubai (Emiratele Arabe Unite) şi a altuia la Bucureşti. „În mod repetat, prin comunicare nemijlocită şi prin mesaje online în reţeaua WhatsApp, a indus în eroare partea civilă, deposedând-o de suma totală de 780.000 euro”, arată procurorii care au instrumentat cazul. 

simona3_1.jpg

Gorjeanca, în faţa vilei pe care şi-a ridicat-o în comuna Scoarţa

Sperând că Simona se va căsători cu el şi îi va face şi două fetiţe, aşa cum îi promisese, bătrânul i-a alimentat contul în mod repetat. De fiecare dată, gorjeanca reuşea să-l convingă că vor avea un viitor minunat împreună. Păgubitul a ajuns chiar să vândă un imobil cu şapte camere pe care îl deţinea la Milano, doar ca să-i facă pe plac. Mai mult, anchetatorii au mai stabilit că Simona chiar s-a căsătorit, în perioada în care purta discuţiile cu cetăţeanul italian pentru a face rost de bani. Olteanca susţine că este nevinovată şi respinge toate acuzaţiile. Tânăra consideră, nici mai mult, nici mai puţin, că italianul i-a dat toţi banii din proprie iniţiativă. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea ei în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani în formă continuată. 

simona2_1.jpg

Gorjeanca, în faţa vilei pe care şi-a ridicat-o în comuna Scoarţa

Sechestru pe vilă, apartamente și terenuri 

În rechizitoriul care are 457 de pagini, procurorul de caz a trecut etapele acestei anchete penale laborioase, desfăşurată pe teritoriul a două ţări, România şi Italia, scrie gorjeanul.ro. Pe timpul anchetei penale s-a pus sechestru asigurător pe vila din Scoarţa (Gorj) a Simonei Mărgăian, pe două parcele de teren din aceeaşi comună, pe un apartament din Bucureşti, pe un apartament şi pe un teren din Năvodari. De asemenea,  s-a pus sechestru pe un apartament din Complexul Cosmopolis (Ştefăneştii de Jos  -Ilfov), pe o casă aflată în construcţie la Budieni (Gorj), pe o altă construcţie din Budieni şi pe un teren, aceste bunuri fiind deţinute de mama Simonei Mărgăian. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1