Româncă trimisă în judecată de iubitul italian de 74 de ani. L-a lăsat fără 780.000 €

Ultima actualizare:

    Francesco a căzut în plasa Simonei
Francesco a căzut în plasa Simonei

A profitat de sentimentele lui şi l-a lăsat fără o sumă imensă! Simona Mărgăian (32 de ani), din Gorj, s-a dovedit a fi o femeie fără scrupule. Ea l-a amăgit pe un italian de 74 de ani că-şi vor construi un viitor împreună şi l-a “uşurat”, de-a lungul timpului, de 780.000 de euro. Acum a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Şi-a pus farmecul la bătaie ca să facă rost de bani! Simona Mărgăian, fostă Tiriplică, a profitat din plin de sentimentele italianului Francesco Thiella, în vârstă de 74 de ani. În perioada mai 2015 – septembrie 2017, gorjeanca l-a convins pe bărbatul amorezat să-i ofere mari sume de bani. Femeia de 32 de ani i-a promis italianului că îşi vor întemeia o familie şi că vor avea copii. De asemenea, l-a îndemnat să contribuie cu bani pentru deschiderea unui salon de coafură în Dubai (Emiratele Arabe Unite) şi a altuia la Bucureşti. „În mod repetat, prin comunicare nemijlocită şi prin mesaje online în reţeaua WhatsApp, a indus în eroare partea civilă, deposedând-o de suma totală de 780.000 euro”, arată procurorii care au instrumentat cazul. 

Sperând că Simona se va căsători cu el şi îi va face şi două fetiţe, aşa cum îi promisese, bătrânul i-a alimentat contul în mod repetat. De fiecare dată, gorjeanca reuşea să-l convingă că vor avea un viitor minunat împreună. Păgubitul a ajuns chiar să vândă un imobil cu şapte camere pe care îl deţinea la Milano, doar ca să-i facă pe plac. Mai mult, anchetatorii au mai stabilit că Simona chiar s-a căsătorit, în perioada în care purta discuţiile cu cetăţeanul italian pentru a face rost de bani. Olteanca susţine că este nevinovată şi respinge toate acuzaţiile. Tânăra consideră, nici mai mult, nici mai puţin, că italianul i-a dat toţi banii din proprie iniţiativă. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea ei în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani în formă continuată. 


    Gorjeanca, în faţa vilei pe care şi-a ridicat-o în  comuna Scoarţa
Gorjeanca, în faţa vilei pe care şi-a ridicat-o în comuna Scoarţa


    Gorjeanca, în faţa  vilei pe care şi-a ridicat-o în comuna Scoarţa
Gorjeanca, în faţa vilei pe care şi-a ridicat-o în comuna Scoarţa

Sechestru pe vilă, apartamente și terenuri 

În rechizitoriul care are 457 de pagini, procurorul de caz a trecut etapele acestei anchete penale laborioase, desfăşurată pe teritoriul a două ţări, România şi Italia, scrie gorjeanul.ro. Pe timpul anchetei penale s-a pus sechestru asigurător pe vila din Scoarţa (Gorj) a Simonei Mărgăian, pe două parcele de teren din aceeaşi comună, pe un apartament din Bucureşti, pe un apartament şi pe un teren din Năvodari. De asemenea,  s-a pus sechestru pe un apartament din Complexul Cosmopolis (Ştefăneştii de Jos  -Ilfov), pe o casă aflată în construcţie la Budieni (Gorj), pe o altă construcţie din Budieni şi pe un teren, aceste bunuri fiind deţinute de mama Simonei Mărgăian. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net