Româncă ţinută în beci şi violată timp de 10 ani

Ultima actualizare:

    Pivniţa insalubră în care  a fost sechestrată,  din 2007, biata MihaelaFoto: “La Repubblica”
Pivniţa insalubră în care a fost sechestrată, din 2007, biata MihaelaFoto: “La Repubblica”

Casa ororilor în Italia! O româncă şi cei doi copii ai ei au fost salvaţi de carabinieri după ce au fost sechestraţi zece ani într-o localitate din Calabria, în sudul Italiei. În vârstă de 29 de ani, Mihaela Maricela C. a fost ţinută captivă în pivniţă, legată de pat, lovită şi abuzată sexual de nenumărate ori.

“A fost un coşmar care întrece până şi imaginaţia unui scenarist de filme de groază”, scrie cotidianul italian “Corriere della Sera”! Totul a început în 2007, când femeia a ajuns în orăşelul Lamezia, ca să lucreze ca îngrijitoare la o familie de italieni. După moartea bătrânei, fiul acesteia, Aloisio Francesco Rosario Giordano, astăzi în vârstă de 50 de ani, a pus la cale un plan de diabolic. Individul a încuiat-o în beci pe româncă şi a violat-o de nenumărate ori. În urma abuzurilor sexuale s-au născut doi copii, care au fost obligaţi să trăiască în aceleaşi condiţii mizerabile ca mama lor, acum în vârstă de 29 de ani. Mihalea Maricela C. a îndurat cei zece ani de calvar în spatele unei uşi legate cu lanţuri, fără apă, fără  curent, dormind pe cartoane, printre şobolani.


    În fotografia  făcută de  carabinieri se  vede lanţul cu care  era legată românca
În fotografia făcută de carabinieri se vede lanţul cu care era legată românca

Carabinierii au descoperit cazul întâmplător. Giordano a ridicat suspiciuni pentru că în vehiculul triciclu pe care îl conducea se afla şi fiul său de nouă ani, care era murdar şi părea subnutrit. Când au intrat în baracă, poliţiştii au fost obligaţi să poarte măşti, întrucât duhoarea era insuportabilă. În cameră erau găleţi pline cu fecale,  iar într-un colţ era înlanţuită românca. Femeia era bătută, nu mai făcuse baie de un an, iar rănile de pe corp erau cusute cu fire folosite pentru pescuit. Alături de ea se afla fetiţa bolnavă. Individul de 50 de ani a fost săltat de poliţişti.

Mama Mihaelei: «Mi s-a făcut rău când am aflat»


    Maria Trofoşilă
Maria Trofoşilă

Familia Mihaelei locuieşte în comuna Cerchezu (Constanţa). Mama sa, Maria Trofoşilă, mai are două fete, Cornelia şi Ancuţa, din a doua căsătorie. În anii 2000, Mihaela Maricela a plecat în Italia, la muncă, şi îi trimitea bani. La un moment dat, fiica n-a mai dat nici un semn. Maria Trofoşilă a fost în Italia s-o caute, a lipit poze pe stâlpi şi a întrebat în stânga şi în dreapta, dar nici urmă de Mihaela, scrie adevarul.ro. „Acum, când am aflat că este în viaţă… Mi s-a făcut rău când aflat cum a fost ţinută şi că i-a dat să mănânce din gunoaie“, plânge femeia.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net