Român acuzat de viol şi închis în Cipru, graţiat din greşeală şi trimis acasă

Ultima actualizare:

    Un american și-a abuzat propriii săi copii, timp de 12 aniFoto Click!
Un american și-a abuzat propriii săi copii, timp de 12 aniFoto Click!

Noroc incredibil pentru un român încarcerat în Cipru. El a fost graţiat din greşeală de preşedintele acestei ţări şi trimis în România în condiţiile în care era cercetat în alt dosar, de viol.

Deţinutul se afla în Închisoarea Centrală din Republica Cipru pentru furt şi a fost graţiat în luna august. El urma să rămână în detenţie până în anul 2015, dar, din cauza supraaglomerării din penitenciarele cipriote, deţinuţii condamnaţi pentru furturi sau trafic de droguri sunt graţiaţi când se apropie de ispăşirea pedepselor, menţionează Mediafax. În acest context, numele deţinutului român a fost introdus pe o listă trimisă spre graţiere preşedintelui, iar bărbatul a fost eliberat şi deportat în România în august.

Însă el era cercetat în alt dosar, privind implicarea într-un viol în grup, şi se pare că anchetatorii ciprioţi au omis să înştiinţeze la timp Administraţia Penitenciarelor. Preşedintele Nicos Anastasiades, cel care a semnat ordinul de graţiere fără să ştie situaţia, a vizitat-o pe victima violului, o tânără de 23 de ani, promiţând că eroarea va conduce la demiterea unor funcţionari. Acum, autorităţile din Cipru au luat legătura cu cele din România pentru identificarea deţinutului.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net