Rochii chilipir şi verighete gravate cu bătăile inimii jumătăţii tale

Ultima actualizare:

    Viitoarele miresici  pot alege din sutele  de modele expuse  la târgul de la  Palatul  ParlamentuluiFotografii: Florin Şuler
Viitoarele miresici pot alege din sutele de modele expuse la târgul de la Palatul ParlamentuluiFotografii: Florin Şuler

Rochii reduse la 27 de lei, şampanie cu foiţă de aur, dar şi verighete gravate cu bătăile inimii jumătăţii tale. Dacă ai planuri de măritiş, atunci e musai să dai o fugă la târgul de nunţi “Mariage Fest” deschis până duminică, inclusiv, la Palatul Parlamentului din Capitală. Click! îţi spune care sunt cele mai inedite oferte ale comercianţilor.

Evenimentul a fost deschis cu o prezentare de modă a designerului de blănuri Flora Năstase, care a revenit pe podium după 10 ani de absenţă. În prezentarea colecţiei ei au defilat: Paula Chirilă, Ozana Barabancea, Olga Bălan, Florentina Opriş şi Adrian Enache cu fiica lui, Diana. Vedetele au aruncat 12 buchete de mireasă, într-unul dintre ele fiind un inel cu diamante, care a fost prins de o tânără. 

Rochii de mireasă chilipir – Primele domnişoare au profitat de oferta Black Friday la ţinute şi au plecat acasă cu rochii de mireasă de 27 de lei. Pentru doritoare mai sunt peste jumătate din cele 400 de rochii puse la vânzare la un preţ de 450 lei. Cea mai scumpă rochie poate să coste şi 10.000 lei, în funcţie de cerinţele clientului.

Mirii care doresc o nuntă de fiţe pot achiziţiona şampanie cu foiţă de aur de 23 de karate. Numai o sticlă de acest gen costă în jur de 200 de euro. 

Nuntă în pădure. Îndrăgostiţii care vor să-şi unească destinele şi visează la un cadru de poveste pot alege să facă nunta în aer liber. “Pădurile regale” din Corbeanca reprezintă un tărâm de basm, situat departe de aglomeraţia şi haosul din Capitală. Cuplurile pot opta pentru o tematică clasică, romantică, vintage sau rustică în mijlocul naturii.

Verighete gravate cu bătăile inimii jumătăţii tale. Cei care îşi doresc o pereche de verighete inedite îşi pot grava versuri, nume, chipul persoanei iubite şi mai nou bătăile inimii jumătăţii lor. Romantic, nu-i aşa?

Cigar bar pentru invitaţi. Candy bar-ul şi bufetul de fructe sunt istorie. Acum, însurăţei pot aduce la evenimente cigar bar-ul. Mai exact, un spaţiu amenajat cu tematică vintage, unde nuntaşii pot savura un trabuc sau o ţigaretă alături de un pahar de whiskey, coniac sau rom.

Cabina cu poze. Este nelipsită de la orice nuntă, botez sau eveniment privat. Pe lângă distracţie, invitaţii pleacă acasă şi cu un “plic” de amintiri de neuitat. Ai decoruri deosebite, recuzită şi te poţi transforma pe loc într-un personaj. 

Click spune

Târgul  este deschis azi  între orele 10.00-19.00 şi duminică între 10.00-18.00. Intrarea costă 25 de lei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net