Robert Turcescu și Codrin Ștefănescu, la un pas de a se lua la bătaie în direct

Ultima actualizare:

    Robert Turcescu și Codrin Ștefănescu, schimb de replici tăioase în platoul unei emisiuniFoto: arhivă personală/Antena 3
Robert Turcescu și Codrin Ștefănescu, schimb de replici tăioase în platoul unei emisiuniFoto: arhivă personală/Antena 3

Nervii par întinși la maxim în politica românească! Anumiți membrii PSD sunt tot mai tentați să răspundă acuzațiilor și ironiilor din partea altor partide cu pumnul. De această dată, Codrin Ștefănescu a fost la un pas să sară la gâtul lui Robert Turcescu.

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a avut un schimb de replici tăioase cu Robert Turcescu, unul dintre liderii PMP. Cei doi politicieni și-au aruncat vorbe grele în platoul unei emisiuni de la România Tv, iar tensiunea a crescut până ce ar fi putut culmina în violență, potrivit Știri pe surse.

Turcescu l-a „taxat” dur pe Ștefănescu pe motiv că s-a afișat cu interlopii la Înalta Curte de Casație și Justiție, la procesul președintelui PSD, Liviu Dragnea: „Când are nevoie de protecția clanului Cordunenilor, e clar, e o problemă. Sunt trei fantome care îi bântuie pe cei din PSD și au nevoie de clanuri ca să îi apere”, l-a criticat Robert Turcescu, iar Codrin Ștefănescu i-a răspuns că aberează și induce publicul în eroare: „Domnul colonel Turcescu, aberați și nu înțelege lumea nimic.”

„Pe loc repaus până vorbesc eu, domnule Ștefănescu!” „Pot să vorbesc și eu ceva de colonelul ăsta acoperit?” l-a ironizat adjunctul PSD.

„Raportați, domnule”, a continuat Turcescu, dar Ștefănescu nu s-a lăsat: „România reală nu e aia care te-a făcut pe tine colonel aveți curaj să ieșim împreună, noi doi afară? Singur?”

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net