”Robert De Niro” de Iași, prins când vindea ecstasy pe stradă

Ultima actualizare:

    Cartea de identitate falsificată de traficantul de droguriFOTO: ziaruldeiasi.ro
Cartea de identitate falsificată de traficantul de droguriFOTO: ziaruldeiasi.ro

Ieșeanul care în urmă cu zece ani și-a făcut buletin cu numele și poza actorului american Robert de Niro, pentru a obține credite bancare, a fost prins iarăși de oamenii legii, de data aceasta în timp ce umbla pe stradă cu o sacoșă plină cu droguri.

”Robert de Niro” de Iași, pe numele său real Sorin Bulgaru, a ieșit recent din închisoare, unde a ispășit o pedeapsă de 9 ani pentru  fals și înșelăciune, și s-a apucat de alte ”afaceri”. Nu a putut sta departe de activitatea infracțională și s-a reprofilat pe comerțul cu droguri. Luni seară, procurorii DIICOT Iași l-au prins în flagrant în timp ce încerca să vândă aproape 1.400 de comprimate ecstasy. Anchetatorii spun că individul voia să vândă drogurile engros, fiind prins chiar când mergea să încheie tranzacția.

Sorin Bulgaru avea la el 1.373 de comprimate ecstasy, iar în apartamentul lui din cartierul Nicolina, în care locuia singur, poliţiştii au mai găsit încă 15 grame de fragmente de pastile ecstasy cât şi un telefon mobil. Sorin Bulgaru a fost prezentat judecătorilor, iar aceştia au decis să îl aresteze pentru 30 de zile, pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc, scrie ziaruldeiasi.ro. 

”Părinții” erau Madona și Anthony 

În anul 2011, Sorin Bulgaru a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru fals, uz de fals şi înşelăciune, fiind acuzat că împreună cu un alt “amic” a falsificat o carte de identitate pentru a face credite bancare. Imaginația celor doi indivizi nu a cunoscut limite. Ei au imprimat fotografia actorului Robert de Niro, adresa de domiciliu figura în cimitirul Eternitatea din Iaşi, fiind trecută inclusive parcela, iar în dreptul părinţilor erau trecuţi Madona şi Anthony. Culmea, angajaţii multor bănci nu şi-au dat seama de situaţia hilară. Printre altele, cei doi au convins și oameni nevoiaşi să meargă la bancă pentru a solicita diverse împrumuturi, prejudiciul total identificat de oamenii legii la momentul respectiv fiind de aproximativ 60.000 de euro.

Citește și: 

Gorjean prins cu droguri în valoare de 25.000 de euro

What’s Up a fost prins cu droguri asupra lui, după ce a fost percheziționat de polițiști

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net