Ritual satanic la Giurgiu cu o adolescentă de 16 ani! «I-a băgat cioburi în palme şi i-a băut sângele»

satanisti.jpg

satanisti
Sataniştii au abuzat o fata de 16 ani. Foto ilustrativă- arhiva click.ro
Foto: captură foto/Youtube

Momente cumplite pentru o elevă în vârstă de 16 ani din Giurgiu. Fata a fost drogată apoi a fost violată şi chinuită ore în şir de un grup de satanişti. Unul dintre ei I-a înfipt cioburi în palme şi i-a băut sângele. Acesta a fost prins când încerca să fugă din ţară. Întreaga grozăvie a fost filmată. Aşa a văzut copila la ce orgii a fost supusă în timpul ritualului satanic.

Totul s-a întâmplat, în luna iunie a acestui an, într-o clădire abandonată. Potrivit procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), adolescenta în vârstă de 16 ani a mers în clădirea abandonată împreună cu alte cinci persoane, printre care şi un tânăr care a iniţiat un ritual satanic.

cruce-satanist.jpg

Crucea folosită în rituaşul satanist
Această cruce a fost găsită în locul unde s-a consumat ritualul satanist
foto: DIICOT

Adolescenta, drogată şi violată de satanişti

Cu toţii au consumat alcool. După ce s-au ameţit bine,  iniţiatorul i-a cerut fetei să se poziţioneze în centrul unui desen reprezentând o hexagramă alcătuită din două triunghiuri echilaterale, pe fiecare dintre colţ fiind aprinsă câte o candelă”. Apoi, potrivit DIICOT, „cu un ciob, inculpatul i-a provocat tinerei două leziuni în ambele palme, pe partea interioară a acestora cu care a stropit fiecare colţ al hexagramei, timp în care, prin folosirea telefonului său mobil, a redat melodii de tip satanist".

Mai grav, spun anchetatorii, cu acelaţi ciob, tânărul care a iniţiat ritualul, a tăiat-o pe fată în palme şi apoi i-a băut sângele. Ulterior, fata a primit o ţigară tip joint de la tânărul de 25 de ani din care a tras trei fumuri şi a leşinat.

S-a trezit dezbrăcată pe o saltea arsă

A doua zi dimineaţa, victima ritualului satanic s-a trezit dezbrăcată, pe o saltea carbonizată. Avea dureri mari în zona genitală şi de abdomen. În palme avea înfipte cioburi de 2-3 centimetri.

saltea-arsa-satanist.jpg

Sataniştii au pus-o pe fată pe o saltea arsă
Salteaua pe care s-a trezit fata abuzată de satanişti
Foto: DIICOT

După aproximativ 8-9 zile de la acest eveniment, minorei i-a fost prezentat la liceu de către o colegă un fişier video în care aceasta s-a recunoscut, înregistrarea reprezentând momente în care întreţinea un raport sexual cu inculpatul", au mai arătat anchetatorii.

Satanistul, prins când încerca să fugă din ţară

Bărbatul de 25 de ani, iniţiatorul ritualului satanic a fost prins pe 3 noiembrie de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizare din Giurgiu, pe Aeroportul Otopeni, în timp ce încerca să fugă din ţară.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile pentru pornografie infantilă și viol.

Citeşte şi: 

Satanist arestat după ce a omorât o femeie într-un ritual, în noaptea de Paşte

Imagini din cel mai mare templu satanist: femei goale, ofrande sângeroase și incantații

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1