Rezultatul ședinței CEx. Victorie pentru Liviu Dragnea, care rămâne în fruntea PSD

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea rămâne la șefia PSD, după rezultatul votului ședinței CExFoto: Arhivă personală
Liviu Dragnea rămâne la șefia PSD, după rezultatul votului ședinței CExFoto: Arhivă personală

Vineri, 21 septembrie, a avut loc ședința Comitetului Executiv al PSD ( CEx), care a durat câteva ore bune, și care urma să decidă soarta Partidului Social Democrat. Deși inițial se credea că această adunare nu va avea niciun deznodământ, Liviu Dragnea a câștigat bătălia în PSD și rămâne, astfel, președintele partidului în continuare.

Modul dictatorial în care Liviu Dragnea conduce partidul, dar și căderea drastică în sondaje a acestuia, i-a împins pe greii social-democraților să ia atitudine. Președintele PSD București, Gabriela Firea, dar și vicepreședinții Adrian Țuțuianu și Paul Stănescu au cerut ca liderul lor să facă un pas în spate. Vineri, 21 septembrie, s-au întrunit cu toții în cadrul Comitetului Executiv PSD (CEx), unde au avut loc discuții aprinse.

Firea și Olguța Vasilescu s-au certat iar surse adevarul.ro spun că au existat chiar și jigniri, în timp ce Paul Stănescu i-a reproșat lui Liviu Dragnea că are doar 7% în sondaje. După aproape opt ore de dezbateri, s-a trecut la vot, iar Liviu Dragnea a ieșit învingător: 59 au votat pentru acesta, 8 au fost contra sa, iar el s-a abținut. Potrivit hotnews.ro, Liviu Dragnea ar fi promis în timpul negocierilor cu fiecare în pare  funcții de miniștri și locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care îl vor susține. Răzvrătiții din PSD au spus clar nu au de gând să demisioneze din partid, în timp ce vicepremierul Paul Stănescu se așteaptă să fie remaniat.

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net